Nieuwe collectie en Nieuwe merken

Het nieuwe jaar is inmiddels aangebroken en de eerste maand zit er alweer op! In de maand januari zijn er altijd veel beurzen op het gebied van interieur, lifestyle, gifts en nog veel meer!

Brigitte en ik zijn daarom weer lekker op pad gegaan voor inspiratie maar ook voor nieuwe, hippe items in onze winkel in Oisterwijk én online. Zo komt er de komende maanden weer heel veel nieuwe collectie binnen van bestaande merken maar ook van nieuwe merken.

Daarnaast hebben we de voorjaar en zomertrends op ons vizier staan. Veel pastelkleuren zijn de trend, zoals lichtroze, geel en lichtblauw, maar ook wat fellere kleuren zoals rood en oranje. De kleuren worden nog steeds gecombineerd met velvet en ook met mooie prints in veel kleuren.

dybdahl hummingbirds

dybdahl hummingbirds

​Nieuwe collecties bestaande merken

Komende maand komen er van Fatboy The Original weer veel nieuwe producten binnen uit de velvet collectie. Zoals kussens, in een vierkante en rechthoekige vorm, van velvet in de felle kleuren geel, roze en petrol blauw. 

Daarnaast hebben we weer veel nieuwe te gekke servetten binnen in allerlei soorten printen. Van Ambiente komen er weer heel veel gekleurde kaarsen binnen in twee maten die ongeveer 80 branduren hebben en leuk zijn om cadeau te geven.

Tot slot zullen er komende maand weer nieuwe items binnen komen van Ma Salgueiro, een Portugese leverancier met prachtige vloerkleden. De vloerkleden zullen binnen komen in diverse maten en kleuren in effen kleuren en patronen.

Lazare Home poefjes

Lazare Home poefjes

Tijdens de Maison & Objet in Parijs hebben Brigitte en ik niet stilgezeten. The Dybdahl Co. zal binnenkort in de winkel te vinden zijn. Een Deens merk die prachtige posters maken met afdrukken vanuit Encyclopedieën. Deze worden in prachtige houten lijsten geleverd. 

We hebben deze in heel veel verschillende prints, met vissen, insecten, planten, bloemen en andere mooie samenstellingen én nog fijner zijn deze er in kleine, maar ook in grote maten – geschikt voor ieder interieur en vrolijkt iedere kamer flink op.

Ook hebben we met Lazare Home prachtige nieuwe stoelen, poefjes en krukjes in de collectie. Met te gekke en kleurrijke prints zijn dit de items die jouw interieur kunnen opvrolijken richting het voorjaar. De stoffen zijn van hoge kwaliteit, maar zijn daarentegen erg betaalbaar.

​Volg Happy Orange op je favoriete social media:

We zijn gestopt met de eigen verkoop via de online shop. In de webshop zie je nu het aanbod van andere leveranciers. Je kunt dus gewoon je favoriete producten blijven bestellen. Na het klikken op de “Koop Product” word je doorverwezen naar de andere website.

Op de andere website plaats je de bestelling bij de leverancier die het product aanbiedt. Zij​ zullen ook voor de verzending en snelle afhandeling van de bestelling zorgen.