Nieuw Van Verre glas en eerste kerst items

Nieuw Van Verre glas

Super trots weer op de nieuwe aanwinsten. Een paar weken zijn we al bezig met het samenstellen van de nieuwe collectie. Ook vorig weekend hebben we mooie nieuwe producten ingekocht op de beurs. De eerste items hebben we nu al in de winkel. ​Ook zijn de eerste items al toegevoegd aan de online shop van Happy Orange.

Nieuw glaswerk van Van Verre

Fairtrade staat bij Van Verre hoog in het vaandel. De onderneming handelt zo persoonlijk mogelijk en gebruikt WFTO fair trade principes bij inkoop en verkoop. Van deze leverancier hebben we zeer mooi glaswerk in gekocht. Glazen, borden en waterkannen. Verschillende kleuren en maten. Volgens traditionele methode gemaakt, kleurvast en vaatwasser bestendig.

Bekijk de Van Verre collectie online of in de winkel.

Nieuw Ambiente servetten en mokken

Nieuwe Ambiente producten

We hebben ook de collectie met Ambiente kaarsen en servetten weer uitgebreid. Hierbij prints die passen bij de herfst en de komende winterperiode.Bijvoorbeeld de Falling Leaves en verschillende vogels.

Natuurlijk weer veel kleur en veel items om onderling te combineren.

​Nieuw bij Happy Orange zijn de mokken van Ambiente. Deze hebben we in verschillende maten en prints. Mokken met 0,25 liter inhoud of een grotere mok met 0,4 liter inhoud.

Bij de nieuwe items veel verschillende vogels. Vogels in diverse vrolijke kleuren. Mooie roodborstjes, pimpelmeesjes of vinken. Hierbij kun je de servetten, dienbladen en mokken perfect combineren met items uit dezelfde serie.

Kerst duurt niet lang meer

Eerste kerst items

De zomer is nog maar net afgelopen. Het is nog steeds lekker warm. Toch hebben we al de eerste kerstitems in de winkel. Want er is gewoon al vraag naar. Ook online hebben we een speciale kerst categorie.

Al veel verschillende kaarsen en servetten met een kerst motief. Ook mooie bijpassende dienbladen. Ook bij de Ambiente collectie veel nieuwe kerst items. Speciale servetten en dienbladen met mooie kerstversieringen.

​En de eerste Fatboy Kerst Cappies staan online. Bekijk de brede collectie. Maar wees er snel bij om je favoriete Kerst Cappie te scoren. De kerst cappies die nu online staan kunnen we namelijk niet meer bij bestellen.

Schrijf je in voor de Happy Orange Nieuwsbrief en ontvan​g nieuws over de ​laatste trends in Design en Trendy Gifts.


​Volg Happy Orange op je favoriete social media:

We zijn gestopt met de eigen verkoop via de online shop. In de webshop zie je nu het aanbod van andere leveranciers. Je kunt dus gewoon je favoriete producten blijven bestellen. Na het klikken op de “Koop Product” word je doorverwezen naar de andere website.

Op de andere website plaats je de bestelling bij de leverancier die het product aanbiedt. Zij​ zullen ook voor de verzending en snelle afhandeling van de bestelling zorgen.