Nieuw servies en veel kerstartikelen

Nieuw servies en veel kerst artikelen

We hebben weer een nieuw servies lijn  aan de collectie toegevoegd. Dit Yvonne Ellen servies is gemaakt van hoogwaardig bon China porselein met een fraaie afwerking. Mooie opvallende kleuren en verschillende prints. Met veel vrolijke dieren. Perfect onderling te combineren. Borden in verschillende maten. Dinerborden, side dishes of juist leuke cake bordjes.

​Deze borden kun je mooi combineren met de verschillende kommen, bekers en mokken in de collectie. Ook deze items hebben de mooie dierenprints en opvallende kleuren. 

In de collectie ook een mooie theepot met een opvallende roze kleur en een mooie print van een zebra met een papegaai.

Alle items in de Yvonne Ellen collectie zijn voorzien van een bij, het symbool van dit Engelse merk.

Veel van de items zijn te verkijgen in een mooie cadeau verpakking. Een opvallende verpakking in een mooie kleurstelling.

cadeau verpakking
yvonne ellen sausage dog

​Veel nieuwe kerst ​artikelen

​Het duurt nog even, maar we hebben al veel nieuwe kerst artikelen in de winkel. Van de verschillende leveranciers hebben we de mooiste versieringen en verlichting. Leuke items om in de kerstboom te hangen of je kersttakken te versieren.

Daarnaast kun je kiezen uit een brede collectie aan kerststerren. Deze kun je als verlichting gebruiken maar ook als versiering zonder lamp.

Ook van Fatboy hebben we weer verschillende Kerst Cooper Cappies​ en Tree Toppers. Hiermee ​maak je jouw Edison Petit lamp in een unieke kerstlamp. Je kunt hierbij kiezen uit een standaard formaat Cappie of gaan voor de speciale Tree Topper.

Deze kerst Cappies zijn in een beperkte oplage uitgeleverd door Fatboy. Het gaat dus om een Op=Op collectie. Scoor dus snel je favoriete Cappie of Tree Topper.​ Naast de nieuwe X-mas 2018 collectie hebben we nog enkele exemplaren uit de andere collecties.

Happy Orange kerst collectie

​Volg Happy Orange op je favoriete social media:

We zijn gestopt met de eigen verkoop via de online shop. In de webshop zie je nu het aanbod van andere leveranciers. Je kunt dus gewoon je favoriete producten blijven bestellen. Na het klikken op de “Koop Product” word je doorverwezen naar de andere website.

Op de andere website plaats je de bestelling bij de leverancier die het product aanbiedt. Zij​ zullen ook voor de verzending en snelle afhandeling van de bestelling zorgen.