Nieuw Chinees porselein keizer en keizerin in blauw wit of kleur

chinees porselein keizer

Super blij zijn we met de nieuwe collectie van chinees porselein. Zeer veel nieuwe beeldjes van keizers en keizerinnen. Deze beeldjes zijn uitgevoerd in de blauw/wit combinaties of juist in kleur. De beeldjes zijn van goede en harde kwaliteit porselein. De afwerking is met een glans laag.

​De leverancier geeft aan dat de beeldjes met de hand zijn gemaakt door een klein familie bedrijf. Dus echt ambacht en geen machinale massa productie.

​Chinees porselein keizers in kleur

Deze nieuwe porseleinen beeldjes zijn in verschillende maten. De beeldjes van de staande Chinese keizers zijn het grootst. De afmetingen van deze keizers zijn 47 cm hoog bij 12cm breed en 10cm diep. De staande keizers hebben we in de kleuren bruin, blauw en een mooi diepe gele kleur.

Er zijn 3 generaties Keizers namelijk de grootvader, de vader en de zoon. De grootvader staat voor een lang leven en wijsheid, de vader voor liefde en de zoon voor geluk.

Chinese keizerin in blauw wit

Op het bijgevoegde beeldmateriaal in dit bericht zie je een voorbeeld van een keizerin. Deze staande keizerinnen in blauw/wit hebben we in drie verschillende uitvoeringen. De kwaliteit en kleur van het porselein en de afwerking van deze beeldjes is hetzelfde. Alleen accessoires die de keizerin vasthoud verschillen. Je hebt een keizerin met een spiegel, een pijp of de keizerin heeft een blad met koffie/thee in haar handen.

Deze keizerin is iets kleiner dan de keizer. De afmetingen van de keizerin zijn 32cm hoog en 8 cm breed bij 7 cm diep.

chinese keizerin koffie

Porseleinen Chinese keizerinnen in kleur

De Chinese keizerinnen zijn ook in een kleur leverbaar. Hierbij kan je kiezen uit de kleuren groen, bruin en blauw. Let op dat de accessoires die de keizerin vasthoud per kleur verschillend zijn. De afmetingen van de gekleurde keizerin is gelijk aan de afmeting van de blauw/witte keizerin.

Meer Chinees porselein bij Happy Orange

We hebben bij Happy Orange veel meer Chinees porselein en Chinees aardewerk. Mooie blauw witte vazen en veel verschillende kommetjes, mokjes en servies.

Kom dus snel langs om de nieuwe Chinese keizers en keizerinnen te bewonderen. Je kunt ze nu goed bekijken want de gekleurde keizers staan op dit moment in de etalage van de winkel. Binnenkort is het Chinees porselein ook in de online winkel van Happy Orange te koop.

Schrijf je in voor de Happy Orange Nieuwsbrief en ontvan​g nieuws over de ​laatste trends in Design en Trendy Gifts.


​Volg Happy Orange op je favoriete social media:

We zijn gestopt met de eigen verkoop via de online shop. In de webshop zie je nu het aanbod van andere leveranciers. Je kunt dus gewoon je favoriete producten blijven bestellen. Na het klikken op de “Koop Product” word je doorverwezen naar de andere website.

Op de andere website plaats je de bestelling bij de leverancier die het product aanbiedt. Zij​ zullen ook voor de verzending en snelle afhandeling van de bestelling zorgen.