Ambiente servetten Christmas Ornaments

3,95 incl BTW

Servetten met een een mooi ontwerp van kleurrijke elementen van de kerst. Roodborstjes op tak van kerstboom, hulst en diverse items met de typisch rode en groen kerstkleuren. Op een witte achtergrond.

Papieren servetten van 3 laags tissue

Afmetingen 33×33 cm. Per 20 stuks verpakt

Voorzien van FSC keurmerk

Uitverkocht

Artikelnummer: 1461 Categorieën: ,

Beschrijving

De Ambiente Servetten Ambiente servetten Christmas Ornaments hebben een mooi ontwerp. Kleurrijke elementen van de kerst. Roodborstjes op tak van kerstboom, hulst en diverse items met de typisch rode en groen kerstkleuren. Op een witte achtergrond.

Deze papieren Ambiente servetten zijn gemaakt van 3 laags tissue.

De afmetingen van een servet is 33x33cm. De Servetten zijn per 20 stuks verpakt.

De Christmas Ornaments collectie bevat nog meer items met hetzelfde ontwerp. Zoals een dienblad, tea4one, dienbladen, mok of bijpassende servetten. Leuk om met deze Ambiente servetten Christmas Ornaments te combineren. Voor een mooi gedekte tafel. Je kunt de servetten natuurlijk ook combineren met de andere servetten van de levarncier.

Let goed op de maat van de servetten. De kleinere servetten (25x25cm) worden meer bij de borrel of cocktail gebruikt.

Bij het produceren van de servetten maakt Ambiente gebruik van tissue voorzien van het FSC keurmerk.

Het FSC-systeem zorgt ervoor dat de bossen op onze wereld door middel van verantwoord bosbeheer behouden kunnen blijven.

Bekijk ook de ander items van in de Ambiente collectie. Onder andere diverse kleine en grote kaarsen, dienbladen, servetten en mokken. Versier je tafel en woning met allemaal bijpassende items. Dezelfde print of juist met een print die net iets afwijkt maar wel leuk past

Merk

Ambiente

Ambiente is een Nederlandse fabrikant met een brede collectie van hoogwaardige servetten van papier. Met bijpassende tafel accessoires. Alles voor een mooi aangeklede tafel. Bekijk de unieke online collectie Ambiente kaarsen. Met verschillende designs en kleuren combinaties. Bij veel kaarsen ook bijpassende servetten en/of dienbladen. Voor ieder seizoen kaarsen en servetten. ​Lees meer over Ambiente

Andere suggesties…