Napkin Bird On Branch Grey

3,95 incl BTW

Servetten met een mooi ontwerp van vogel zittend op een tak. Tak heeft veel rode besjes. Op grijze achtergrond met witte elementen.

Papieren servetten van 3 laags tissue

Afmetingen 33×33 cm. Per 20 stuks verpakt

Voorzien van FSC keurmerk.

Zie ook de andere items uit deze collectie,

Uitverkocht

Artikelnummer: 1462 Categorie:

Beschrijving

De Ambiente servetten Bird On Branch grijs hebben een mooi ontwerp van vogel zittend op een tak. Tak heeft veel rode besjes. Op grijze achtergrond met witte elementen.

Deze papieren Ambiente servetten zijn gemaakt van 3 laags tissue.

De afmetingen van een servet is 33x33cm. De Servetten zijn per 20 stuks verpakt.

De Bird On Branch collectie van Ambiente bevat nog meer items met hetzelfde ontwerp. Zoals een stompkaars groot en klein, mok of bijpassende servetten. Allemaal met de mooie vogels op de tak met grijze achtergrond. Zeer leuk te combineren met deze Ambiente servetten Bird On Branch grijs.

Op zoek naar meer servetten met vogels? In de collectie hebben we verschillende prints met vogels, Net diverse achtergrond kleuren. Naast het uitgebreide aanbod van Ambiente hebben we ook servetten met vogels van andere aanbieders.

Let goed op de maat van de servetten. De kleinere servetten (25x25cm) worden meer bij de borrel of cocktail gebruikt.

Bij het produceren van de servetten maakt Ambiente gebruik van tissue voorzien van het FSC keurmerk.

Het FSC-systeem zorgt ervoor dat de bossen op onze wereld door middel van verantwoord bosbeheer behouden kunnen blijven.

Bekijk ook de ander items van in de Ambiente collectie. Onder andere diverse kleine en grote kaarsen, dienbladen, servetten en mokken.

Merk

Ambiente

Ambiente is een Nederlandse fabrikant met een brede collectie van hoogwaardige servetten van papier. Met bijpassende tafel accessoires. Alles voor een mooi aangeklede tafel. Bekijk de unieke online collectie Ambiente kaarsen. Met verschillende designs en kleuren combinaties. Bij veel kaarsen ook bijpassende servetten en/of dienbladen. Voor ieder seizoen kaarsen en servetten. ​Lees meer over Ambiente

Andere suggesties…