• Home
  • Servies
  • Yvonne Ellen Mug Parrot and Cockatoo Ø8cm x 10,5 cm

Yvonne Ellen Mug Parrot and Cockatoo Ø8cm x 10,5 cm

12,95 incl BTW

Mooie grote drinkbeker met oor. Voorzien van print van papegaai met kaketoe op beide kanten.

Gemaakt van Bone China porselein. Afgewerkt met goudkleurige rand.

Afmetingen 10,5cm hoog, diameter 8cm, en 11cm breed.

Niet geschikt voor magnetron en niet voor vaatwasser.

Uitverkocht

Artikelnummer: 2020 Categorie:
merk Yvonne Ellen

Beschrijving

De Yvonne Ellen Mug Parrot and Cockatoo heft een print van een roze kaketoe met een groene papegaai. Deze twee zogenoemde handelsmerken van Yvonne Ellen vogel familie staan aan beide kanten van de drinkbeker. De onderkant van de beker is beige van kleur. De bovenkant en het oor zijn wit.

De roze kaketoe heeft een gevederde pluim op de kop staan.

Deze mok is ouderwets van vorm en extra handig in gebruik met het grote oor. Hierdoor ligt de beker makkelijk in de hand.

Deze beker is gemaakt van hoogwaardig Bone China porselein. Afgezet met een gouden randje

De afmetingen van deze beker met oor zijn diameter 8 cm, hoog 10,5 cm en 11 cm breed.

Yvonne Ellen geeft aan dat de mokken niet geschikt zijn om in de vaatwasser of magnetron te gebruiken. Dus gewoon even met de hand afwassen.

In de collectie van zijn veel verschillende borden, bekers, kopjes en schotels die perfect met elkaar te combineren zijn. Zowel in een zwart wit uitvoering als de bekende opvallende kleuren.

Bekijk ook de andere items in de Yvonne Ellen collectie. Veel servies uitgevoerd in diverse kleuren of zwart/wit print. Van kop en schotel tot en met bekers en verschillende maten borden.

Merk

Yvonne Ellen London

Yvonne Ellen Londen heeft een unieke collectie van servies, geschenken en schijfwaren. Allemaal leuke items om kleur en vrolijke sfeer in je leven en huis te brengen. Het unieke en sterk opvallende servies is gemaakt van Bone China. Met de prints maak je zeker indruk tijdens het diner of je feestje. Servies is vormgegeven met veel verschillende designs. Mooie afbeeldingen en opvallende kleuren. Profiteer nu can de korting op de laatste items van Yvonne Ellen. Scherpe prijzen in de sale zolang de voorraad strekt. Lees meer over Yvonne Ellen
merk Yvonne Ellen

Andere suggesties…