PPD Mok Pineapple

17,50 incl BTW

Beker gemaakt van New Bone China porselein. Met super mooi vormgegeven gouden Ananas op een witte achtergrond.

Geleverd in bijpassende geschenk verpakking

Afmetingen 10 cm hoog en 9,8 diameter. Inhoud 0,3 liter.

Kan in magnetron en vaatwasser

Uitverkocht

Artikelnummer: 1172 Categorie:
merk ppd

Beschrijving

De PPD mok Pineapple is gemaakt van New Bone China porselein. De witte mok is voorzien van super strak vormgegeven gouden ananas. Ook in de binnenkant van de beker een kleine print van een gouden ananas.

De afmetingen van deze trendy mok zijn 10 centimeter hoog met een diameter van 9,8 centimeter. Inhoud 0,3 liter.

Deze mok is geschikt om in de Magnetron gebruik te worden en kan gewoon in de vaatwasser. Super handig in gebruik dus.

De mok wordt geleverd in een bijpassende Geschenk doos. Door deze “gift box” is het een prachtig cadeau om te geven of te krijgen. Deze doos is in het vierkant uitgevoerd.

Omdat de doos zo mooi is uitgevoerd koop je misschien wel 2 producten tegelijk. Er zijn klanten waarbij het speciaal om de doos gaat.

De afmetingen van de geschenkdoos zijn 11,3 cm hoog bij 12,5 cm breed en 11,6 cm diep.

De Pineapple collectie bevat nog meer items. Zoals een waterfles of bijpassende servetten. Leuk om met deze PPD Mok Pineapple te combineren.

Deze mokken in geschenkdoos zijn ook leverbaar met andere ontwerpen en kleurstellingen.

Bekijk ook de ander items van in de PPD collectie. Onder andere diverse servetten, Coffee to go bekers en verschillende bekers en mokken.

Merk

PPD

​PPD (Paperproducts Design), PPD is lifestyle. Op deze manier zet de Duitse onderneming PPD (Paperproducts Design) zich in de markt. En dat klopt! We hebben van PPD prachtige design servetten in de collectie. Maar nog meer producten waarmee je de tafeldekking kan aankleden en verfraaien. PPD heeft naast de servetten in diverse prints en kleuren ook een mooie collectie van theemokken. Ook deze mokken zijn verkrijgbaar met gekke en afbeeldingen. De theemokken worden geleverd in mooie geschenk verpakking. Ideaal om te geven maar ook om te krijgen. Lees meer over PPD.
merk ppd

Andere suggesties…