Mok Liam

8,50 incl BTW

Prettig in de hand liggende mok van aardewerk. In blauw/grijze kleur met ruit motief aan de buitenkant.

Rand aan bovenkant heeft effen met contrasterende kleur.

Afmetingen diameter 9 centimeter en 11 cm hoog.

Leverancier geeft aan dat mok niet in vaatwasser en magnetron kan.

Uitverkocht

Artikelnummer: 163 Categorie:
merk me marie

Beschrijving

De Me&Marie Mok Liam is een mooi strak uitgevoerd kommetje van aardewerk. Uitgevoerd in een glanzende blauw/grijze kleur. Voorzien van een motief van banen van ruiten met witte lijnen. Binnenkant effen. De rand aan de bovenkant van het kommetje heeft een mooie effen maar contrasterende kleur.

Me&Marie heeft diverse items in de Liam collectie. Deze producten zijn perfect met elkaar te combineren. In de Liam collectie onder andere mokken, kommetjes, borden en een waterkan. Zowel een hoog kommetjes als een wat platter model.

De afmetingen van deze mok zijn diameter 9 centimeter en 11 centimeter hoog.

De mok is gemaakt van aardewerk. Toch geeft de leverancier aan dat deze beker niet geschikt is voor de vaatwasser. Kan ook niet in de magnetron.

De collectie van Me & Marie bevat nog veel items waaronder verschillende kommetjes. Deze zijn in verschillende kleuren en ontwerpen leverbaar. Deze Bowls zijn onderling goed te combineren.

Merk

Me & Marie

Me & Marie heeft als motto "The most beautiful things for the place where you feel most at home". Met een brede collectie wil Me & Marie bijdragen aan de warmte en het thuis gevoel. In de collecte zijn de producten samengesteld uit verschillende materialen en kleuren. De stijl is hedendaags, warm, hip en trendy. Combinaties van Scandinavische ​taaiheid met vrouwelijke en soms romantische elementen. Bij de producten worden zoveel mogelijk pure en natuurlijk materialen gebruikt. Denk hierbij aan glas, ijzer, keramiek en hout. Voor de vervaardiging van de textielproducten is gekozen voor katoen van hoge kwaliteit. Lees meer over Me & Marie
merk me marie

Andere suggesties…