Fatboy Metallicappie Gold

19,95 incl BTW

Unieke Cappie voor het aankleden van je Transloetje lamp. Mooie gouden kleur metallic.

Afmetingen: 48 x 19,6 x 0,1 cm.

Te gebruiken voor de Transloetje lamp van Fatboy

Gemaakt van kunststof,

Alleen binnen te gebruiken.

Uitverkocht

Artikelnummer: 2274 Categorie:

Beschrijving

Fatboy Metallicappie Gold is een uniek kapje voor de Fatboy Transloetje. Naast de Edison petit lamp kun je nu ook het Transloetje van een cappie voorzien. Dit is een glimmend goudkleurige cappie die perfect op je Transloetje past.

Deze Metallicappie is in verschillende uitvoeringen leverbaar. Allemaal in dezelfde maten alleen in andere kleuren metallic. De kleuren zilver, koper en goud. Voor het schoonmaken van een Metallicappie adviseert de leverancier om een zachte doek te gebruiken. En daarmee de kap zachtjes af te stoffen.

De afmetingen van deze metallic kap zijn 48 x 19,6 x 0,1 cm. Wanneer de kap in elkaar geschoven is loopt deze schuin toe. De diameter onder is namelijk groter dan de diameter boven. Het kapje weegt slechts 33 gram geeft Fatboy aan.

Deze kap voor je Transloetje wordt aangeleverd in een harde ronde koker. Deze moet je zelf in elkaar schuiven. Volg gewoon de beschrijving die op de zijkant van de koker staat.

Het kapje is gemaakt van kunststof (PETG).

Naast de Metallic Cappies voor de Transloetje lampen kun je ook metallic kapjes krijgen voor de grotere Trans-Parents lamp.

Deze lampenkap wordt geleverd zonder Fatboy Transloetje lamp. Deze kun je er natuurlijk bijbestellen. Hierbij kun je kiezen uit verschillende kleuren.

Kijk ook eens naar de andere items in de brede Fatboy collectie. We hebben diverse lampen en poefjes in de collectie.

Merk

Fatboy

Fatboy is een Nederlands product, met als doel het dagelijks leven nóg aangenamer te maken. Fatboy is al meer dan 10 jaar internationaal actief als lifestylebrand en heeft inmiddels een brede collectie aan designproducten, waaronder de iconische zitzak en het transloetje. Met de Edison Petit kun je eindeloos combineren met de bijpassende Cooper Cappies. Voor ieder moment en seizoen kleurrijke of juist vrolijke prints. Zie ook de mooie design hanglampen, de Spheremakers en de andere ledlampen voor binnen en buiten. ​Lees meer over Fatboy

Andere suggesties…