Me & Mats geurstokken – You’re Golden (100 ml)

20,85 incl BTW

Artikelnummer: 3061 Categorie:
merk me mats

Beschrijving

Lees meer over Me & Mats. Zie ook de overige producten uit de Me&Mats collectie die we hebben opgenomen in de selected by Happy Orange collectie. Verschillende handzeep, geurstokken en geurkaarsen. Waaronder ook geurkaarsen in blik. Diverse prints en kleurstellingen. Meestal ook voorzien van leuke en opvallende teksten.

Vaak zijn geurkaarsen, handzeep en geurstokken in dezelfde print leverbaar.

Dit product wordt aangeboden door een andere leverancier via het Bol.com platform. De weergegeven prijs is een richtprijs die de leverancier heeft opgegeven. Deze kan afwijken van de actuele prijs.

Is het product toch uitverkocht of anders van prijs? Laat het dan even weten zodat we dat op de site kunnen aanpassen.

Merk

Me & Mats

ME&MATS heeft als doelstelling om de wereld te voorzien van “Happy thoughts” en “Good Vibes”. Je moet genieten van het leven. Vele kleine dingen kunnen aan jouw geluk bijdragen. ​​Met deze gedachte is het merk ME&MATS ontstaan. Een onderneming ervoor moet zorgen dat je stilstaat bij de kleine momenten. Dat je geïnspireerd wordt om dromen te realiseren en positief te blijven denken. Lees meer over ME&MATS
merk me mats

Andere suggesties…