Me & Mats geurstokken Crazy Leopard 100ml

20,85 incl BTW

Geurstokken van Me & Mats in glazen diffuser met Leopard print.

Gouden letters Love op leopaard achtergrond.

100ml met 15% geurstoffen. Geursoort bloemig.

Afmetingen 20,3 cm hoog, 14,1 x 9 centimeter

(getoonde prijs is indicatie – geleverd via bol.com)

Artikelnummer: 3003 Categorie:
merk me mats

Beschrijving

De Me & Mats geurstokken Crazy Leopard brengen een extra twist aan je interieur. De stokken staan in een transparant glazen diffuser voorzien van een mooi opvallend label. Dit label heeft een opvallende luipaard print met goudkleurige accenten. En de tekst Love is ook in goudkleur weergegeven.

Onderaan op het label staat de tekst Reed diffuser.

De diffuser met de geurstokken worden geleverd in een mooie bijpassende doos. Ook op deze does te luipaard print en de gouden elementen.

me & Mats geeft aan dat de interieurparfum wordt gemaakt in een kleine Nederlandse fabriek, gerund door twee broers die ons hart hebben gestolen met hun humor, vriendelijkheid en passie voor parfum. Perfecte combinatie!

De glazen diffuser die is voorzien van een goudkleurige top bevat 100ml. Deze vloeistof bevat 15% geurstoffen. Geursoort is bloemig.

De afmetingen van de fles inclusief verpakking zijn 20,3 cm hoog bij 14,1 x 9 centimeter. Inclusief de verpakking weegt het ongeveer 400 gram.

Zie ook de andere items in de Me&Mats collectie selected by Happy Orange. Zoals de bijpassende kaarsen, geschenk chocolade en handzeep. Allemaal met de leuke en mooie teksten. Deze Me & Mats geurstokken Crazy Leopard kun je mooi combineren met de Me&Mats handzeep in dezelfde collectie.

Dit product wordt aangeboden door een andere leverancier via het Bol.com platform. De weergegeven prijs is een richtprijs die de leverancier heeft opgegeven. Deze kan afwijken van de actuele prijs.

Is het product toch uitverkocht of anders van prijs? Laat het dan even weten zodat we dat op de site kunnen aanpassen.

Merk

Me & Mats

ME&MATS heeft als doelstelling om de wereld te voorzien van “Happy thoughts” en “Good Vibes”. Je moet genieten van het leven. Vele kleine dingen kunnen aan jouw geluk bijdragen. ​​Met deze gedachte is het merk ME&MATS ontstaan. Een onderneming ervoor moet zorgen dat je stilstaat bij de kleine momenten. Dat je geïnspireerd wordt om dromen te realiseren en positief te blijven denken. Lees meer over ME&MATS
merk me mats

Andere suggesties…