A La Friendship Necklace Lock Key

60,00 incl BTW

Vriendschapsketting van goud met sleutel en slot in vorm van hart. Een uniek setje samen.

Ketting en bedel met messing/goud verguld.

Lengte ketting is aanpasbaar van 40-45 cm

Bedel heeft maat van 1cm hoog en 2cm breed.

 

Uitverkocht

Artikelnummer: 2136 Categorie:
merk A la

Beschrijving

De A La Friendship Necklace Lock Key is handgemaakte en afkomstig uit India. Deze vriendschapsketting is heeft twee verschillende maar bijpassende bedels. Een slot in de vorm van een hart en de andere bedel in de vorm van een sleutel. Een mooi setje samen. Eentje voor jezelf en de andere voor een speciaal persoon? Leuk om te krijgen. Maar ook leuk om als cadeau te geven.

De ketting en de bedels zijn messing/goud verguld.

Lengte ketting is aanpasbaar van 40-45 cm.

De afmetingen van de bedel zijn 1 cm hoog en 2 cm breed.

Bij deze ketting kun je ook kiezen voor de bijpassende oorbellen. Met dezelfde symbolen. Leuk om te combineren met deze A La Friendship Necklace Lock Key.

Zie ook de overige items in de À la collectie. Verschillende kettingen, oorbellen, kandelaars, schalen en zogenoemde flesafsluiters. Lees meer over de A la sieraden in de collectie.

De producten van A la zijn ontstaan uit de passie voor handgemaakte juwelen / sieraden en lifestyle producten. Om de juwelen toegankelijk te maken voor iedereen worden enkele items door A la gedupliceerd. Dit gaat ook op voor de juwelen die de eigenaren voor zichzelf hebben gekocht.

À la vertelt verhalen van mensen, producten & culturen. À la wil je nieuwsgierig maken en wil graag de passie voor handgemaakte sieraden en lifestyle producten met je delen.

 

Merk

A la

À la is een Nederlands merk. Opgezet door reislustige vrouwen. De mooiste producten en vooral de mooiste verhalen achter die producten! Bij À la vind je altijd producten die nieuwsgierigheid oproepen en die verrassen. Naast home deco producten zoals kandelaars, kussens, kaartenstandaarden, opbergdozen ook sieraden. Lees meer over À la en de verschillende A la sieradenA la sieraden in de collectie.
merk A la

Andere suggesties…