A la Liberty Rope Coin & Bells

25,00 incl BTW

Unieke armband met combinatie van kleurrijk katoen en oude Indiase munt met belletjes.

Staat symbool voor geluk en plezier.

Handgemaakt in India.

Lengte 25 cm.

Uitverkocht

Artikelnummer: 2094 Categorie:
merk A la

Beschrijving

De A la Liberty Rope Coin & Bells is een opvallende armband. Een katoenen Liberty London rope gecombineerd met een messing sieraad. Het sieraad bestaat uit een oude Indiase Ana munt met drie kleine belletjes. Dit is de ultieme geluk sieraad. De munt staat voor goed geluk. En de drie belletjes staan voor plezier.

Door het hergebruiken van een oude gebruikte Indiase munt is iedere armband uniek.

Deze armband  is handgemaakt in India. Een combinatie van messing met een unieke katoenen armband gecombineerd.

A la geeft aan dat deze armband een lengte heeft van 25cm.

Zie ook de overige items in de À la collectie. Verschillende kettingen, oorbellen, kandelaars, schalen en zogenoemde flesafsluiters. Lees meer over de A la sieraden in de collectie. In de collectie verschillende halskettingen en andere sieraden. Deze kun je mooi met de A la Liberty Rope Coin & Bells combineren. Of je kunt juist gaan variëren met een andere ketting.

À la vertelt verhalen van mensen, producten & culturen. À la wil je nieuwsgierig maken en wil graag de passie voor handgemaakte sieraden en lifestyle producten met je delen. De leverancier heeft veel handgemaakte producten in de collectie. Vaak unieke exemplaren. Soms producten die zijn nagemaakt van de eigen persoonlijke favorieten.

Ben je op zoek naar een speciaal item van A la jewelry en heb je deze in de online shop van Happy Orange niet kunnen vinden? Neem dan even contact op zodat we kunnen kijken hoe we je kunnen helpen met je zoektocht naar je favoriete A la jewelry.

Merk

A la

À la is een Nederlands merk. Opgezet door reislustige vrouwen. De mooiste producten en vooral de mooiste verhalen achter die producten! Bij À la vind je altijd producten die nieuwsgierigheid oproepen en die verrassen. Naast home deco producten zoals kandelaars, kussens, kaartenstandaarden, opbergdozen ook sieraden. Lees meer over À la en de verschillende A la sieradenA la sieraden in de collectie.
merk A la

Andere suggesties…