• Home
  • Jewelry
  • A la Leopard Classic Necklace 40-45cm

A la Leopard Classic Necklace 40-45cm

45,00 incl BTW

Halsketting met een luipaard als hanger.

Ketting van messing en de luipaard is goud verguld.

Ketting verstelbaar in 2 maten 40-45cm.

Handgemaakt in India.

Uitverkocht

Artikelnummer: 2093 Categorie:
merk A la

Beschrijving

De A la Leopard Classic Necklace is een mooie halsketting met een hanger van een luipaard. de luipaard is één van de grootste katachtigen. Het dier staat symbool voor kracht, zelfvertrouwen en ook weer schoonheid. Dus mooi om te dragen

De ketting is gemaakt van messing en de luipaard hanger is verguld van goud. Bekijk ook de gedetaillerde uitvoering van dit model.

Deze halsketting is handgemaakt in India. Het mekka van de messing sieraden geeft de leverancier aan.

A la geeft aan dat deze ketting in lengte verstelbaar is van 40 – 45cm. De afmetingen van de luipaard zijn 1 cm hoog en 2 cm breed geeft A La aan.

Zie ook de overige items in de À la collectie. Verschillende kettingen, oorbellen, kandelaars, schalen en zogenoemde flesafsluiters. Lees meer over de A la sieraden in de collectie. In de collectie verschillende halskettingen en andere sieraden. Deze kun je mooi met de A la Leopard Classic Necklace combineren. Of je kunt juist gaan variëren met een andere ketting.

À la vertelt verhalen van mensen, producten & culturen. À la wil je nieuwsgierig maken en wil graag de passie voor handgemaakte sieraden en lifestyle producten met je delen. De leverancier heeft veel handgemaakte producten in de collectie. Vaak unieke exemplaren. Soms producten die zijn nagemaakt van de eigen persoonlijke favorieten.

Ben je op zoek naar een speciaal item van A la jewelry en heb je deze in de online shop van Happy Orange niet kunnen vinden? Neem dan even contact op zodat we kunnen kijken hoe we je kunnen helpen met je zoektocht naar je favoriete A la jewelry.

Merk

A la

À la is een Nederlands merk. Opgezet door reislustige vrouwen. De mooiste producten en vooral de mooiste verhalen achter die producten! Bij À la vind je altijd producten die nieuwsgierigheid oproepen en die verrassen. Naast home deco producten zoals kandelaars, kussens, kaartenstandaarden, opbergdozen ook sieraden. Lees meer over À la en de verschillende A la sieradenA la sieraden in de collectie.
merk A la

Andere suggesties…