A la Leopard Bottle Stopper

15,00 incl BTW

Sluit je fles af met deze mooie stopper met lopende luipaard.

Gemaakt van goudkleurig messing en kurk.

Afmetingen hoog 7cm, breed 4 cm en diep 2,5 cm.

Zie ook de andere modellen.

Uitverkocht

Artikelnummer: 2103 Categorie:
merk A la

Beschrijving

De A la Leopard Bottle Stopper is een perfecte afsluiter voor je fles drinken. Met een mooi vormgegeven goudkleurige luipaard op een kurk. De lopende luipaard staat op een plateau boven op de kurk.

De Bottle Stopper is gemaakt van goudkleurig messing in combinatie van kurk.

A La geeft aan dat deze fles afsluiter op iedere fles past. De stopper is handgemaakt in India. Volgens de leverancier zijn de Indiërs specialisten in messing en kurk.

Deze stopper is 7 cm hoog, 2,5 cm diep en 4 cm breed. Slechts in één maat leverbaar.

Naast deze A la Leopard Bottle Stopper zijn meer modellen leverbaar. Leuk om met deze luipaard te combineren. Er zijn meer luipaard items in de collectie.

Zie ook de overige items in de À la collectie. Verschillende kettingen, oorbellen, kandelaars, schalen en zogenoemde flesafsluiters. Lees meer over de A la sieraden in de collectie.

À la vertelt verhalen van mensen, producten & culturen. À la wil je nieuwsgierig maken en wil graag de passie voor handgemaakte sieraden en lifestyle producten met je delen. De leverancier heeft veel handgemaakte producten in de collectie. Vaak unieke exemplaren. Soms producten die zijn nagemaakt van de eigen persoonlijke favorieten.

Ben je op zoek naar een speciaal item van À la en heb je deze in de online shop van Happy Orange niet kunnen vinden? Neem dan even contact op zodat we kunnen kijken hoe we je kunnen helpen.

Merk

A la

À la is een Nederlands merk. Opgezet door reislustige vrouwen. De mooiste producten en vooral de mooiste verhalen achter die producten! Bij À la vind je altijd producten die nieuwsgierigheid oproepen en die verrassen. Naast home deco producten zoals kandelaars, kussens, kaartenstandaarden, opbergdozen ook sieraden. Lees meer over À la en de verschillende A la sieradenA la sieraden in de collectie.
merk A la

Andere suggesties…