A la Leopard Bangle ca 19cm

30,00 incl BTW

Goudkleurige armband met luipaard hoofdjes op uiteinden.

Gecombineerd met gerecyclede Australische munt

Handgemaakt in Indonesië van messing.

Afmeting ca 19cm (verstelbaar)

Uitverkocht

Artikelnummer: 2089 Categorie:
merk A la

Beschrijving

De A la Leopard Bangle is een mooie goudkleurige armband. De vormgeving is geïnspireerd op de luipaard. Aan de uiteinden van de armband een hoofd van een luipaard. Aan de armband een gerecyclede Australische munt. Deze munt zit met een ringetje aan de armband vast.

Door het hergebruiken van een oude gebruikte Australische munt is iedere armband uniek.

Deze armband  is handgemaakt in Indonesië. Door een stam in een klein dorpje in Flores.

A la geeft aan dat deze armband lengte heeft van 19cm, maar verstelbaar.

Zie ook de overige items in de À la collectie. Verschillende kettingen, oorbellen, kandelaars, schalen en zogenoemde flesafsluiters. Lees meer over de A la sieraden in de collectie. In de collectie verschillende halskettingen en andere sieraden. Deze kun je mooi met de A la Leopard Bangle combineren. Of je kunt juist gaan variëren met een andere ketting.

À la vertelt verhalen van mensen, producten & culturen. À la wil je nieuwsgierig maken en wil graag de passie voor handgemaakte sieraden en lifestyle producten met je delen. De leverancier heeft veel handgemaakte producten in de collectie. Vaak unieke exemplaren. Soms producten die zijn nagemaakt van de eigen persoonlijke favorieten.

Ben je op zoek naar een speciaal item van A la jewelry en heb je deze in de online shop van Happy Orange niet kunnen vinden? Neem dan even contact op zodat we kunnen kijken hoe we je kunnen helpen met je zoektocht naar je favoriete A la jewelry.

Merk

A la

À la is een Nederlands merk. Opgezet door reislustige vrouwen. De mooiste producten en vooral de mooiste verhalen achter die producten! Bij À la vind je altijd producten die nieuwsgierigheid oproepen en die verrassen. Naast home deco producten zoals kandelaars, kussens, kaartenstandaarden, opbergdozen ook sieraden. Lees meer over À la en de verschillende A la sieradenA la sieraden in de collectie.
merk A la

Andere suggesties…