Imbarro Kussen Palmbeach Blush

32,95 incl BTW

Kussen met roze achtergrond met daarop geborduurde palmbomen in goudkleur.

Afmetingen 45×45 centimeter

geleverd met binnenkussen

Op basis van de collectie VIVID van Eijffinger

Chemisch te reinigen

Uitverkocht

Artikelnummer: 1217 Categorie:
merk imbarro

Beschrijving

Het Imbarro kussen Palmbeach Blush heeft een roze achtergrond met daarop geborduurde palmbomen. Deze palmbomen zijn met een goudkleurige satijndraad geborduurd.

Daarmee krijgt het kussen een elegante uitstraling en past het perfect in een botanische en klassiek interieur geeft de leverancier aan.

Het ontwerp van dit kussen is gebaseerd op de collectie VIVID van Eijffinger. Dit is het behangmerk waarmee deze specifieke collectie kussens is ontwikkeld. Dit kussen is ook in een de kleur Emerald Green verkrijgbaar.

De afmetingen van het kussen zijn 45 x 45 cm. Geleverd met binnenkussen

De voorkant van het kussen is voorzien van palmbomen in subtiel glanzend goud borduursel op een gekleurde katoen. De achterkant van het kussen is afgewerkt in dezelfde gekleurde katoen. Ook verkrijgbaar in Emerald Green.

Het materiaal is 100% katoen. De leverancier geeft aan dat het kussen alleen Chemisch te reinigen is.

Kijk ook eens naar de andere items in de brede Imbarro collectie. We hebben diverse kussens, dienbladen, versieringen en poefjes in de collectie.

Merk

Imbarro Home & Fashion

Imbarro Home & Fashion, leverancier van mode accessoires met veel kleur en kenmerkende prints. producten met respect voor milieu en consument, verschillende collecties door het jaar heen. Imbarro volgt de trends en kleuren. Oa veel verschillende kleuren kussens in verschillende maten. Bijvoorbeeld de de Paradijsvogels. Dit zijn mooie aanvullingen voor jouw interieur. ​​Lees meer over Imbarro Home & Fashion.
merk imbarro