Kommetje Beau

5,95 incl BTW

Prettig in de hand liggende kom van glanzend aardewerk. Design van lichte verticale strepen aan de buitenkant.

Rand aan bovenkant heeft donkere effen kleur.

Afmetingen diameter 10 centimeter en 5 cm hoog.

Leverancier geeft aan dat mok niet in vaatwasser kan. De mok is ook niet geschikt voor de magnetron.

Uitverkocht

Artikelnummer: 159 Categorie:
merk me marie

Beschrijving

De Me&Marie kom Beau is een mooi strak uitgevoerd kommetje van aardewerk. Uitgevoerd in een glanzende licht beige kleur. Voorzien van een motief van verticale lichte strepen aan de buitenkant. Binnenkant van deze kom is niet voorzien van een motiefje.

De rand aan de bovenkant van de kom heeft een mooie donkere maar effen en contrasterende kleur.

De afmetingen van deze kom zijn diameter 10 centimeter en 5 centimeter hoog.

De kom is gemaakt van aardewerk. Toch geeft de leverancier aan dat deze mug niet geschikt is voor de vaatwasser. Deze kom is ook niet geschikt voor gebruik in de magnetron.

Deze kommetjes zijn in China gemaakt.

De collectie van Me & Marie bevat nog veel items waaronder verschillende kommetjes. Deze zijn in verschillende kleuren en ontwerpen leverbaar. Deze Bowls zijn onderling goed te combineren.

Merk

Me & Marie

Me & Marie heeft als motto "The most beautiful things for the place where you feel most at home". Met een brede collectie wil Me & Marie bijdragen aan de warmte en het thuis gevoel. In de collecte zijn de producten samengesteld uit verschillende materialen en kleuren. De stijl is hedendaags, warm, hip en trendy. Combinaties van Scandinavische ​taaiheid met vrouwelijke en soms romantische elementen. Bij de producten worden zoveel mogelijk pure en natuurlijk materialen gebruikt. Denk hierbij aan glas, ijzer, keramiek en hout. Voor de vervaardiging van de textielproducten is gekozen voor katoen van hoge kwaliteit. Lees meer over Me & Marie
merk me marie

Andere suggesties…