Me&Marie Kom River Small Ø11x6cm

3,50 incl BTW

Super handige kom, uitgevoerd in print van blauwe vis figuren op witte achtergrond. Het kleine model.

Zowel binnenkant als buitenkant zijn versierd met motiefjes.

Afmetingen: 6cm hoog en diameter 11 cm

Gemaakt van aardewerk. Kan in vaatwasser. Niet geschikt voor magnetron.

Uitverkocht

Artikelnummer: 341 Categorie:
merk me marie

Beschrijving

De Me&Marie kom River Small is een mooi uitgevoerd kommetje van wit aardewerk. Dit is het kleine model. Met een vrolijke print aan de zowel buitenkant en de binnenzijde. Met blauwe vis figuurtjes op de witte achtergrond.

Het voetje van de kom heeft een dikke effen blauwe rand. De rand aan de bovenkant heeft ook een dun blauw randje.

Deze Bowl Rover is ook in een ander formaat leverbaar. Er is een grote en een kleine uitvoering. Beide uitvoeringen hebben dezelfde versiering in blauw. Natuurlijk allemaal goed te combineren.

De afmetingen van deze kom zijn 6 cm hoog met een diameter van 11cm. Ideaal kleine maat

De collectie van Me & Marie bevat nog veel meer verschillende kommetjes. Deze zijn in verschillende kleuren en ontwerpen leverbaar. Deze Bowls zijn onderling goed te combineren.

Gemaakt van aardewerk. Kan in vaatwasser. Niet geschikt voor magnetron.

Merk

Me & Marie

Me & Marie heeft als motto "The most beautiful things for the place where you feel most at home". Met een brede collectie wil Me & Marie bijdragen aan de warmte en het thuis gevoel. In de collecte zijn de producten samengesteld uit verschillende materialen en kleuren. De stijl is hedendaags, warm, hip en trendy. Combinaties van Scandinavische ​taaiheid met vrouwelijke en soms romantische elementen. Bij de producten worden zoveel mogelijk pure en natuurlijk materialen gebruikt. Denk hierbij aan glas, ijzer, keramiek en hout. Voor de vervaardiging van de textielproducten is gekozen voor katoen van hoge kwaliteit. Lees meer over Me & Marie
merk me marie

Andere suggesties…