Kom Mex

4,50 incl BTW

Super handige kom van wit aardewerk. Uitgevoerd met lijnenspel van ruit motiefjes. Mexicaanse print?

Zowel binnenkant als buitenkant zijn versierd met blauw/witte motiefjes. De buitenkant heeft grotere motieven dan de binnenkant.

Afmetingen: 7cm hoog en diameter 12 cm

Gemaakt van aardewerk. Kan in vaatwasser. Niet geschikt voor magnetron.

Uitverkocht

Artikelnummer: 340 Categorie:
merk me marie

Beschrijving

De Me&Marie kom Mex is een mooi uitgevoerd kommetje van wit aardewerk. Versierd met een vrolijke donker blauwe print. Deze Mexicaanse getinte print is zowel op de buitenkant als aan de binnenzijde.

De donkerblauwe print is een lijnenspel met blauwe en witte ruit motieven gecombineerd. De rand aan de bovenkant heeft een heel dun effen donkerblauw randje. De print aan de binnenkant heeft kleinere ruit motiefjes dan aan de buitenkant.

Deze kommetjes zijn ook goed te combineren met de Raya en Jayma modellen. Deze zijn in bijpassende kleuren leverbaar. Met een net iets andere print en andere afmetingen. Ook zijn er diverse andere blauw/witte kommetjes in de collectie. Zoals de Nina en Rune kommen.

De afmetingen van deze kom zijn 7 cm hoog met een diameter van 12cm.

Deze Mex bowl kan prima in de vaatwasser maar is niet geschikt voor de magnetron.

De collectie van Me & Marie bevat nog veel meer verschillende kommetjes. Deze zijn in verschillende kleuren en ontwerpen leverbaar. Deze Bowls zijn onderling goed te combineren.

Merk

Me & Marie

Me & Marie heeft als motto "The most beautiful things for the place where you feel most at home". Met een brede collectie wil Me & Marie bijdragen aan de warmte en het thuis gevoel. In de collecte zijn de producten samengesteld uit verschillende materialen en kleuren. De stijl is hedendaags, warm, hip en trendy. Combinaties van Scandinavische ​taaiheid met vrouwelijke en soms romantische elementen. Bij de producten worden zoveel mogelijk pure en natuurlijk materialen gebruikt. Denk hierbij aan glas, ijzer, keramiek en hout. Voor de vervaardiging van de textielproducten is gekozen voor katoen van hoge kwaliteit. Lees meer over Me & Marie
merk me marie

Andere suggesties…