Me&Marie kom Jayma Oranje Ø9x4cm

2,50 incl BTW

Super handige kom, uitgevoerd in vrolijke print van oranje figuurtjes rondom. Voetje heeft oranje rand.

Zowel binnenkant als buitenkant zijn versierd met motiefjes.

Afmetingen: 4cm hoog en diameter 9 cm

Gemaakt van aardewerk. Kan in vaatwasser maar niet geschikt voor magnetron.

Uitverkocht

Artikelnummer: 329 Categorie:
merk me marie

Beschrijving

De Me&Marie kom Jayma Oranje is een mooi uitgevoerd kommetje van wit aardewerk. Versierd met een vrolijke print van oranjefiguren zowel buitenkant en de binnenzijde. Het lijken een soort bloempjes.

Het voetje van de kom heeft een dikke effen oranje rand. De rand aan de bovenkant heeft ook een dun oranje randje.

Deze Bowl Jayma is ook in verschillende kleuren. Waaronder blauw, oranje, rood en groen. Natuurlijk allemaal goed te combineren.

De afmetingen van deze kom zijn 4 cm hoog met een diameter van 9cm. Mooi klein formaat.

De collectie van Me & Marie bevat nog veel meer verschillende kommetjes. Deze zijn in verschillende kleuren en ontwerpen leverbaar. Deze Bowls zijn onderling goed te combineren.

Kan in vaatwasser maar niet geschikt voor magnetron.

Merk

Me & Marie

Me & Marie heeft als motto "The most beautiful things for the place where you feel most at home". Met een brede collectie wil Me & Marie bijdragen aan de warmte en het thuis gevoel. In de collecte zijn de producten samengesteld uit verschillende materialen en kleuren. De stijl is hedendaags, warm, hip en trendy. Combinaties van Scandinavische ​taaiheid met vrouwelijke en soms romantische elementen. Bij de producten worden zoveel mogelijk pure en natuurlijk materialen gebruikt. Denk hierbij aan glas, ijzer, keramiek en hout. Voor de vervaardiging van de textielproducten is gekozen voor katoen van hoge kwaliteit. Lees meer over Me & Marie
merk me marie

Andere suggesties…