Me&Marie kom Fiore groen Ø12x6cm

4,95 incl BTW

Super handige kom, uitgevoerd in print van kleurrijke figuren. Groen, blauw en rood gecombineerd.

Zowel binnenkant als buitenkant zijn versierd met motiefjes.

Afmetingen: 6cm hoog en diameter 12 cm

Gemaakt van aardewerk. Kan in vaatwasser niet in magnetron.

Uitverkocht

Artikelnummer: 152 Categorie:
merk me marie

Beschrijving

De Me&Marie kom Fiore groen is een mooi uitgevoerd kommetje van aardewerk. Dit is het groene model uit de Fiore serie. Met een vrolijke print aan de zowel buitenkant en de binnenzijde. Met groene randen.

Aan de buitenkant rode bloemetjes gecombineerd met een soort licht blauwe ster. Deze lichtblauwe figuren zie je ook terug in de binnenkant van de kom. Op de bodem een hele ster. De binnenkant van de rand is rondom afgezet met halve figuren van hetzelfde motief.

Het voetje van de kom heeft een dikke effen groene rand. De rand aan de bovenkant heeft ook een groen randje.

Deze Bowl Fiore is in verschillende kleuren leverbaar. Onder andere in de kleuren blauw, geel, rood en groen. De kommen verschillen niet alleen van kleur maar hebben ook andere bloemen prints. Natuurlijk allemaal goed te combineren met deze Fiore Green.

De afmetingen van deze kom zijn 6 cm hoog met een diameter van 12cm. Ideaal voor het dessert of je muesli.

De collectie van Me & Marie bevat nog veel meer verschillende kommetjes. Deze zijn in verschillende kleuren en ontwerpen leverbaar. Deze Bowls zijn onderling goed te combineren.

De kom kan in de vaatwasser maar niet in de magnetron.

Merk

Me & Marie

Me & Marie heeft als motto "The most beautiful things for the place where you feel most at home". Met een brede collectie wil Me & Marie bijdragen aan de warmte en het thuis gevoel. In de collecte zijn de producten samengesteld uit verschillende materialen en kleuren. De stijl is hedendaags, warm, hip en trendy. Combinaties van Scandinavische ​taaiheid met vrouwelijke en soms romantische elementen. Bij de producten worden zoveel mogelijk pure en natuurlijk materialen gebruikt. Denk hierbij aan glas, ijzer, keramiek en hout. Voor de vervaardiging van de textielproducten is gekozen voor katoen van hoge kwaliteit. Lees meer over Me & Marie
merk me marie

Andere suggesties…