Keizerin Rood

34,95 incl BTW

Porseleinen Keizerin in Rood met Pijp symbool

Afmetingen 7cm diep, 8cm breed en 32cm hoog

In verschillende kleuren verkrijgbaar zoals rood en groenen Blauw witte uitvoeringen

Zie ook de porseleinen Keizers, deze zijn groter.

Uitverkocht

Artikelnummer: 1202 Categorie:
asian mix interior logo small

Beschrijving

Het porseleinen beeld keizerin rood is een fraai vormgegeven beeldje. Mooi van kleur en met veel details. Deze keizerin heeft een pijp in haar hand.

Deze porseleinen beeldjes worden met de hand gemaakt in een klein familie bedrijf. Het gaat dus om exclusieve en authentieke porseleinen beelden.

De leverancier werkt direct samen met de ambachtslieden. Hierdoor kan ook kwaliteit gewaarborgd worden. De beelden zijn gemaakt van goed porselein van een harde kwaliteit. Ieder beeldje is afgewerkt met een glans laag.

De porseleinen keizerin is verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals groen, blauw en rood. Daarbij verschilt de keizerin niet alleen van kleur. Per kleur heeft de keizerin een ander object vast.

Naast de gekleurde beeldjes zijn er ook keizerinnen in een wit/blauwe uitvoering. Deze beeldjes verschillen met het symbool dat ze in de hand houden. In de collectie zijn keizerinnen met pijp, spiegel of koffie accessoires.

De afmetingen van deze keizerinnen zijn 7cm diep, 8cm breed en 32cm hoog.

Ook hebben we keizers en zittende keizers in de collectie. Van dezelfde leverancier en dezelfde hoge kwaliteit porselein. Deze keizers zijn groter in formaat dan de keizerinnen. De keizers zijn leverbaar in blauw/wit uitvoering en in kleur.

Natuurlijk zijn de keizers goed te combineren met de keizerinnen. Super mooi om deze beeldjes in een groepje neer te zetten.

Merk

Asian Mix Interior

We hebben een mooie Asian Mix Interior collectie van Chinese porseleinen vazen en potten, klein meubelen, textiel, lijsten, spiegels en beelden. Chinese Keizers en keizerinnen van porselein in verschillende kleuren en uitvoeringen. De beeldjes zijn voorzien van een harde laklaag. In diverse kleurcombinaties of in de traditionele blauw/witte uitvoering. De beeldjes hebben verschillende afmetingen. ​De producten in de collectie van Asian Mix Interior zijn hand-picked. Daardoor zijn de items exclusief en authentiek.
asian mix interior logo small

Andere suggesties…