Keizerin Pipe Blauw

34,95 incl BTW

Porseleinen keizerin met pijp, beeldje van goed harde kwaliteit porselein.

Uitvoering in blauw witte kleur met glans laag.

Exclusief en authentiek beeldje.

Afmetingen 7cm diep, 8cm breed en 32cm hoog.

Uitverkocht

Artikelnummer: 1206 Categorie:
asian mix interior logo small

Beschrijving

Dit porseleinen beeld keizerin met pijp in blauw wit is een fraai vormgegeven beeld. Deze beeldjes worden met de hand gemaakt in een klein familie bedrijf. Het gaat dus om exclusieve en authentieke porseleinen beelden.

De leverancier werkt direct samen met de ambachtslieden. Hierdoor kan ook kwaliteit gewaarborgd worden. De beelden zijn gemaakt van goed porselein van een harde kwaliteit. Ieder beeldje is afgewerkt met een glans laag.

De porseleinen keizerin met pijp is uitgevoerd in blauw/wit porselein. In deze kleurstelling zijn verschillende keizerinnen leverbaar. De keizerinnen verschillen in het symbool dat ze in de hand houden. In de collectie zijn keizerinnen met pijp, spiegel of koffie accessoires.

De afmetingen van deze keizerinnen zijn 7cm diep, 8cm breed en 32cm hoog.

Naast de blauw/witte keizerinnen kun je ook kiezen voor keizerinnen van gekleurd porselein. Hierbij kan je kiezen uit de kleuren groen, blauw en rood.

Ook hebben we keizers en zittende keizers in de collectie. Van dezelfde leverancier en dezelfde hoge kwaliteit porselein. Deze keizers zijn groter in formaat dan de keizerinnen. De keizers zijn leverbaar in blauw/wit uitvoering en in kleur.

Door dezelfde kleuren en hetzelfde materiaal te gebruiken zijn de keizers goed te combineren met de keizerinnen. Super mooi om deze beeldjes in een groepje neer te zetten.

Merk

Asian Mix Interior

We hebben een mooie Asian Mix Interior collectie van Chinese porseleinen vazen en potten, klein meubelen, textiel, lijsten, spiegels en beelden. Chinese Keizers en keizerinnen van porselein in verschillende kleuren en uitvoeringen. De beeldjes zijn voorzien van een harde laklaag. In diverse kleurcombinaties of in de traditionele blauw/witte uitvoering. De beeldjes hebben verschillende afmetingen. ​De producten in de collectie van Asian Mix Interior zijn hand-picked. Daardoor zijn de items exclusief en authentiek.
asian mix interior logo small

Andere suggesties…