Keizer Rood

44,95 incl BTW

Porseleinen staande Keizer in Rood met object in hand

Afmetingen 10cm diep , 12cm breed en 47cm hoog

Gewicht 1600 gr

In verschillende kleuren verkrijgbaar zoals blauw, rood en geel. Ook in Blauw witte uitvoeringen.

Uitverkocht

Artikelnummer: 1209 Categorie:
asian mix interior logo small

Beschrijving

Het porseleinen beeld keizer rood staand is een fraai vormgegeven beeldje. Mooi van kleur en met veel details. Deze staande keizer heeft een object in de rechterhand. De linker hand wordt achter het lichaam gehouden.

Deze porseleinen beeldjes worden met de hand gemaakt in een klein familie bedrijf. Het gaat dus om exclusieve en authentieke porseleinen beelden.

De leverancier werkt direct samen met de ambachtslieden. Hierdoor kan ook kwaliteit gewaarborgd worden. De beelden zijn gemaakt van goed porselein van een harde kwaliteit. Ieder beeldje is afgewerkt met een glans laag.

De porseleinen keizer is verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals geel, blauw en rood. Daarbij verschilt de keizer niet alleen van kleur. Per kleur heeft de keizer andere details. In deze collectie van porseleinen beeldjes hebben we ook zittende keizers. Leverbaar in de kleuren geel, rood en blauw.

Naast de gekleurde keizers zijn er ook keizers in een wit/blauwe uitvoering. Deze beeldjes verschillen met het symbool dat ze in de hand houden.

De afmetingen van deze keizerinnen zijn 10cm diep , 12cm breed en 47cm hoog. De keizer weegt 1600 gram.

Deze keizers kun je mooi combineren met de porseleinen keizerinnen. Van dezelfde leverancier en dezelfde hoge kwaliteit porselein. Deze keizerinnen zijn kleiner in formaat dan de keizers.

Natuurlijk zijn de keizers staand en zittend goed te combineren met de keizerinnen. Super mooi om deze beeldjes in een groepje neer te zetten.

De leverancier geeft aan dat er 3 generaties Keizers zijn. Namelijk de grootvader, de vader en de zoon. De grootvader staat voor een lang leven en wijsheid, de vader voor liefde en de zoon voor geluk.

Merk

Asian Mix Interior

We hebben een mooie Asian Mix Interior collectie van Chinese porseleinen vazen en potten, klein meubelen, textiel, lijsten, spiegels en beelden. Chinese Keizers en keizerinnen van porselein in verschillende kleuren en uitvoeringen. De beeldjes zijn voorzien van een harde laklaag. In diverse kleurcombinaties of in de traditionele blauw/witte uitvoering. De beeldjes hebben verschillende afmetingen. ​De producten in de collectie van Asian Mix Interior zijn hand-picked. Daardoor zijn de items exclusief en authentiek.
asian mix interior logo small

Andere suggesties…