Jug Bamboo & Singing Birds

29,99 incl BTW

Kan met een mooie kleurrijke print van zangvogels met lange staarten en bamboe takken op witte achtergrond.

Hoogwaardig porselein

Afmetingen: inhoud 1000ml.

Geschikt voor vaatwasmachine,

Uitverkocht

Artikelnummer: 1815 Categorie:
merk catchii

Beschrijving

De Catchii kan Bamboo & Singing Birds 1000ml is een kan uit de ‘Birds of Paradise – South African Garden’ collectie van Catchii. Gemaakt van hoogwaardig porselein. Deze kan heeft een kleurrijke print van rood/blauwe kraanvogels en bamboe takken met blauwe blaadjes.

Deze blauw/rode vogels met lange staarten en de kleine blauwe blaadjes zijn een mooi contrast met de witte achtergrond.

Het ontwerp is van designer Femke Zwaan. In deze collectie zijn meer kannen, mokken en borden met verschillende prints. Hierbij kun je kiezen uit dessins van bijvoorbeeld een pauw , Flamingo, kever en lovebird.

Deze prints zijn onderling goed met elkaar te combineren. De kleurrijke ontwerpen  van Catchii ‘simply make you smile every day’! De kopjes zijn ideaal voor koffie, espresso, cappuccino of thee.

Deze kan heeft een inhoud van 100oml. De kan is 18cm hoog. De kan loopt heeft een schuine zijkant. Van onder een diameter van 11 cm en boven een diameter van 8cm.

Door de mooie schenktuit is de kan  perfect te gebruiken als waterkan of sapkan.

Naast deze Bamboo & Singing Birds Jug zijn ook andere uitvoeringen van de kan verkrijgbaar. De verschillende artikelen zijn goed met elkaar combineren.

Servies van Catchii is vaatwasmachine bestendig en geschikt voor magnetron en oven. De kleuren blijven prachtig na intensief gebruik in afwasmachine volgens de leverancier.

Naast deze Bamboo & Singing Birds Jug zijn ook andere uitvoeringen van de kan verkrijgbaar. De verschillende artikelen zijn goed met elkaar combineren.

Hoogwaardig porselein

Catchii ontwerpt kleurrijk servies van hoogwaardig porselein. Dit porselein is afkomstig uit Europa. De originele met de hand geschilderde dessins worden door Femke Zwaan met een fijn penseeltje opgebouwd uit zeer veel kleurnuances en opvallende kleuren. Hierdoor ontstaat een levendig effect. Het servies is een echte eye-catcher op tafel. De kwaliteit van Catchii servies is zeer hoog geeft de leverancier aan. Het is een zeer duurzaam product.

Catchii brengt kleur in je interieur en staat garant voor een ‘wow-effect’ aan tafel tijdens een koffiemomentje met familie of vrienden. Catchii gets the table talking!

Zie ook de overige items in de Catchii collectie. Verschillende mokken, coffee to go bekers, koffiekopjes, borden en kannen.

Merk

Catchii

De producten van Catchii zijn geïnspireerd op kleurrijke exotische vogels, flamingo’s en insecten uit Zuid Afrika. Servies voorzien van mooie prints. Met pauwen, papegaaien, lovebirds en kraanvogels. Ze vliegen zo van het ene naar het andere bord. Het servies is perfect onderling te combineren. Kijk naar de verschillende modellen en uitvoeringen. Per design zijn ze in tweevoud uitgevoerd. Lees meer over Catchii.
merk catchii

Andere suggesties…