• Home
  • Jewelry
  • A la India Coin & Drop Necklace 45–50cm

A la India Coin & Drop Necklace 45–50cm

50,00 incl BTW

Goudkleurige halsketting met twee vergulde originele munten uit India.

Handgemaakt van messing verguld met goud.

Ketting in twee maten te stellen 40-45cm.

 

Uitverkocht

Artikelnummer: 2096 Categorie:
merk A la

Beschrijving

De A la India Coin & Drop Necklace is een mooie halsketting met een goud verguld muntstukken.  Deze muntstukken zijn gerecycled. Op deze manier is geen één van de sieraden hetzelfde. Ieder muntstuk is weer anders.

Zowel de ketting als het muntstuk zijn gemaakt van messing en met een goud verguld.

Deze halsketting is handgemaakt in India. Het mekka van de messing sieraden geeft de leverancier aan. Met de muntstukken draag je een stukje India met je mee.

A la geeft aan dat deze ketting in twee lengtes verstelbaar is, van 40 – 45cm. De muntstukken hebbende afmetingen cm hoog en 1,5 cm breed geeft A La aan.

Zie ook de overige items in de À la collectie. Verschillende kettingen, oorbellen, kandelaars, schalen en zogenoemde flesafsluiters. Lees meer over de A la sieraden in de collectie. In de collectie verschillende halskettingen en andere sieraden. Deze kun je mooi met de A la India Coin & Drop Necklace combineren. Of je kunt juist gaan variëren met een andere ketting.

À la vertelt verhalen van mensen, producten & culturen. À la wil je nieuwsgierig maken en wil graag de passie voor handgemaakte sieraden en lifestyle producten met je delen. De leverancier heeft veel handgemaakte producten in de collectie. Vaak unieke exemplaren. Soms producten die zijn nagemaakt van de eigen persoonlijke favorieten.

Ben je op zoek naar een speciaal item van A la jewelry en heb je deze in de online shop van Happy Orange niet kunnen vinden? Neem dan even contact op zodat we kunnen kijken hoe we je kunnen helpen met je zoektocht naar je favoriete A la jewelry.

Merk

A la

À la is een Nederlands merk. Opgezet door reislustige vrouwen. De mooiste producten en vooral de mooiste verhalen achter die producten! Bij À la vind je altijd producten die nieuwsgierigheid oproepen en die verrassen. Naast home deco producten zoals kandelaars, kussens, kaartenstandaarden, opbergdozen ook sieraden. Lees meer over À la en de verschillende A la sieradenA la sieraden in de collectie.
merk A la