• Home
  • Overige
  • Imbarro Woonplaid Throw Raja – VT wonen okergeel 130x170cm

Imbarro Woonplaid Throw Raja – VT wonen okergeel 130x170cm

45,00 incl BTW

80% Katoen en 20 % Acryl

machinewas kunnen tot 30 graden.

170x130cm

machinewas kunnen tot 30 graden.

Artikelnummer: 3091 Categorie:
merk imbarro

Beschrijving

De plaids uit de Throw Raja collectie kenmerken zich door een mooi overloop in kleuren. Dez plaids zijn gemaakt op basis van 80% Katoen en 20 % Acryl, Imbarro geeft aan dat deze in de machinewas kunnen tot 30 graden.

Lees meer over Imbarro. Zie ook de overige producten uit de Imbarro collectie die we hebben opgenomen in de selected by Happy Orange collectie. Deze collectie bestaat uit veel verschillende Imbarro kussens. Effen gekleurde kussens of met kleurrijke Paradise prints. Diverse plaids, sjaals en tassen.

Dit product wordt aangeboden door een andere leverancier via het Bol.com platform. De weergegeven prijs is een richtprijs die de leverancier heeft opgegeven. Deze kan afwijken van de actuele prijs.

Is het product toch uitverkocht of anders van prijs? Laat het dan even weten zodat we dat op de site kunnen aanpassen.

Merk

Imbarro Home & Fashion

Imbarro Home & Fashion, leverancier van mode accessoires met veel kleur en kenmerkende prints. producten met respect voor milieu en consument, verschillende collecties door het jaar heen. Imbarro volgt de trends en kleuren. Oa veel verschillende kleuren kussens in verschillende maten. Bijvoorbeeld de de Paradijsvogels. Dit zijn mooie aanvullingen voor jouw interieur. ​​Lees meer over Imbarro Home & Fashion.
merk imbarro

Andere suggesties…