Veel Hippe meubels in collectie Happy Orange

hippe meubels happy orange

​Vanuit de Maison Et Objet beurs (MOM) in Parijs heeft happy Orange veel hippe meubels ingekocht. Inmiddels zijn er al heel wat te vinden in onze winkel. En…naar verwachting vanaf half februari ook via onze webwinkel te verkrijgen. Je hoeft dus niet speciaal naar Oisterwijk voor onze hippe meubels. 

​Breed assortiment Hippe meubels

Bij Happy Orange streven we naar een brede collectie van hippe meubels. Met een trendy uitstraling of juist weer tijdloos. Van verschillende materialen en leverbaar in diverse kleuren en maten.

​Ook het label Light & Living hebben wij uitgebreid met hippe meubels. Bijzet tafels in veel modellen en materialen. Brons in strakke ronde vorm met strakke pootjes. Tafeltjes in hout en marmer en staal in de kleur zwart gespoten.

​Poefjes in verschillende maten en kleuren

Veel velvet items ​zijn aan onze collectie toegevoegd zoals de poefjes in combinatie met messing in verschillende hoogtes en verschillende diameters.

De poefjes zijn te verkrijgen in veel verschillende kleuren, koraal rood, oranje, oker geel, aquablauw en diverse tinten groen.

Zie hier onder enkele voorbeelden van de poefjes die we in de collectie hebben:

​Deze poefjes kopen we in bij verschillende leveranciers. Daarnaast kunnen we ook de poefje svna bijvoorbeeld Fatboy leveren. Deze levarncier heeft ook poefjes die je buiten kunt gebruiken. Met stoffen die tegen een stootje kunnen en niet verkleuren.

​Bijzettafeltjes

Daarnaast veel bijzettafeltjes aan de collectie weten toe te voegen in veel verschillende materialen en combinaties van materialen. Marmer in het vierkant en rond, metaal in verschillende kleuren gespoten van het leuke label ZUIVER, deze zijn verkrijgbaar in de kleuren, grijs, oker geel en brons.

Daarnaast ook van het label ZUIVER het bijzet tafeltje waarvan het bovenblad in de vorm van een boomstammetje met strakke zwarte pootjes leuk om te plaatsen in je woonkamer.

​In de online winkel kun je snel deze bijzet tafeltjes bekijken. Zo krijg je snel een overzicht van de mogelijkheden en de verschillende materialen.

Ben je op zoek naar een speciaal bijzettafeltje, van een van de levernciers die we in de collectie hebben? Neem dan even contact op via e-mail. Dan kunnen we kijken wat we voor je kunnen regelen.

​Hippe meubels van Bamboe

​Label Goround heeft veel bamboe items. Bamboe stoelen zijn te vinden in de collectie van Happy Orange. Eetkamerstoelen en leuke lage stoelen om in ieder interieur bij te zetten. Deze hippe meubels kun je bewonderen in onze winkel. Daarnaast hebben we ook veel bamboe manden van groot tot klein... Zie ook het bamboe servies. Voor op tafel of als versiering aan de muur.

​We zijn bij Happy Orange continue op zoek naar nieuwe aanvullingen. Maar natuurlijk alleen de hippe meubels waar we zelf achterstaan worden aan de collectie toegevoegd. Nieuwe aanwinsten van meubels en trendy merken zullen we communiceren via de website en natuurlijk de nieuwsbrief.

​Ben je op zoek naar een specifiek merk of product, en kun je het op de site niet vinden? Neem dan even contact op per e-mail. Dan kunnen we kijken hoe we je kunnen helpen.

We zijn gestopt met de eigen verkoop via de online shop. In de webshop zie je nu het aanbod van andere leveranciers. Je kunt dus gewoon je favoriete producten blijven bestellen. Na het klikken op de “Koop Product” word je doorverwezen naar de andere website.

Op de andere website plaats je de bestelling bij de leverancier die het product aanbiedt. Zij​ zullen ook voor de verzending en snelle afhandeling van de bestelling zorgen.