Zuiver Nederlands interieurmerk met beroemde Zuiver Twist

zuiver logo

Zuiver is een Nederlands interieurmerk. De collectie van Zuiver is breed bekend om de zogenoemde "Zuiver Twist". Producten met een fris, jong, trendy en originele uitstraling. In de brede collectie aan Zuiver producten zijn ook veel items voordelig geprijsd.

​​Hierdoor kun je per seizoen zeker in je interieur met Zuiver producten jouw woonkamer, hal, keuken of slaapkamer een nieuwe en andere twist geven omdat de producten dus zeer betaalbaar zijn.

​Ruime Zuiver collectie

​Zuiver heeft een ruime collectie meubels, verlichting vloerkleden en accessoires. Het merk heeft alles wat je in een huis nodig hebt om heerlijk en met plezier te kunnen wonen.

Alle producten zijn door het Zuiver ontwerp team ontworpen. Zij zorgen voortdurend voor betaalbare aanvullingen op de trendy collectie die ​bol staat van kleur, durf en de inmiddels bekende Zuiver ​Twist.

Bij Happy Orange ​hadden we diverse bijzettafels van Zuiver en vloerkleden van de leverancier in de collectie. Het aanbod in de online winkel zal beperkt zijn, misschien zijn de items al volledig uitverkocht.

​Zuiver Awards

​Zuiver heeft als organisatie al verschillende Awards gekregen. In 2015 was Zuiver benoemd als de Beste onderneming van de Zaanstreek. Een zeer bekende en belangrijke prijs in de regio waar Zuiver is gevestigd.

Een jaar later, 2016, won Zuiver zelfs de prijs voor de beste onderneming van heel Noord Holland.

Niet alleen de organisatie weet prijzen in de wacht te slepen. Ook medewerkers worden gewaardeerd en geprezen. Zo kreeg de Creative Director Caroline van Velze een Award voor beste vrouwelijke onderneming van de Zaanstreek.

Bekijk de site van Zuiver voor meer informatie over de awards van Zuiver.

Schrijf je in voor de Happy Orange Nieuwsbrief en ontvan​g nieuws over de acties.


​Volg Happy Orange op je favoriete social media:

De informatie over ​Zuiver op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.


Happy Orange is geen eigenaar van de beeldmerken en/of logos van de beschreven merken en leveranciers.


(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: ​29 juni 2019 )