Yvonne Ellen London hoogwaardig servies

Yvonne Ellen London logo

Yvonne Ellen London heeft een super mooie collectie van servies, gifts en schrijfwaren. Allemaal ontworpen om je leven en je huis meer kleur en charme te geven.  Met super veel kleur en vrolijke prints. De ontwerpen zijn geïnspireerd op de voorliefde van Yvonne voor vintage Bone China porselein en haar liefde voor eigenzinnige, decoratieve illustraties.

Veras je gasten met Yvonne Ellen servies

Met de opvallende ontwerpen en de vrolijke kleuren zet je een mooi servies op tafel. Gemaakt van hoogwaardig bon China porselein. Dit luxe porselein krijgt nog meer uitstraling door het gebruik van goudkleurige randen.

Je maakt zeker indruk met dit servies tijdens het diner. Maar natuurlijk ook bij de feestjes en een eventuele high tea. Hierbij kies je natuurlijk voor de vrolijke gebakborden of cake bordjes. Dit gecombineerd met de porseleinen kop en schotels, bekers kommetjes en etagères.

Bij de productie van het servies en schrijfwaren wordt veel aandacht besteed aan detail en afwerking. Yvonne kiest voor hoogwaardige materialen en wil alleen mooie items maken die ze ook zelf zou willen hebben.

Met de mooie ontwerpen kun je er ook voor kiezen om de borden aan de muur te hangen als versiering. Zo kun je nog langer en vaker van de mooie prints en kleuren genieten.

​Yvonne Ellen producten online

De collectie van ​Yvonne Ellen producten die we hebben opgenomen in de selected by Happy Orange collectie kun je bekijken in de ​online winkel omgeving. Zie hieronder een aantal voorbeelden van Yvonne Ellen. ​Je kunt deze getoonde producten al direct bestellen vanaf deze pagina.

Bekijk de producten om ook de gerelateerde producten te zien.

Bezoek het volledige overzicht van de ​Yvonne Ellen producten die we in de selected by Happy Orange collectie hebben opgenomen.

We zijn gestopt met de eigen verkoop via de online shop. In de webshop zie je nu het aanbod van andere leveranciers. Je kunt dus gewoon je favoriete producten blijven bestellen. Na het klikken op de “Koop Product” word je doorverwezen naar de andere website.

Op de andere website plaats je de bestelling bij de leverancier die het product aanbiedt. Zij​ zullen ook voor de verzending en snelle afhandeling van de bestelling zorgen.

Yvonne Ellen Teacup Elephant box

Yvonne Ellen Luxe geschenkverpakking

Veel van het servies komt een special geschenkverpakking. Een luxe doos uitgevoerd in de kleuren combinatie groen en roze. Voorzien van een chique tekst op de deksel van de doos. In enkele gevallen is de rand van de deksel voorzien van een wit/roze afwerking.

​De tekst op de deksel van de geschenkverpakking is in opvallend geel. Natuurlijk ontbreekt het bijtjes ook niet op de doos. Dit is het symbool van Yvonne Ellen. Dit symbool zie je terig in de verschillende verpakkingen maar ook in de verschillende ontwerpen.

Niet in vaatwasser of magnetron

Bij de afwerking van het porselein gebruikt Yvonne Ellen goudkleurige details. Zo krijgt het hoogwaardige porselein nog meer uitstraling en glans. Door deze gouden rand kan het servies niet in de magnetron gebruikt worden.

Ook is het servies niet geschikt voor gebruik in de vaatwasser. Je zult het dus met de hand moeten reinigen. Zo hou je het servies ook echt mooi en kun je lang genieten van de prints en kleuren.

Brede collectie servies

Yvonne Ellen heeft een brede collectie aan servies. Zo kun je kiezen uit borden in verschillende maten en uitvoeringen. Van cake bordjes, side dishes tot en met groot format diner borden. Deze kun je aanvullen met verschillende bekers, kopjes en mokken. Of met een mooie saus kom.

Allemaal van hetzelfde hoogwaardige porselein en kleurrijke prints.

Schrijf je in voor de Happy Orange Nieuwsbrief en ontvan​g nieuws over de ​laatste trends in Design en Trendy Gifts.


​Volg Happy Orange op je favoriete social media:

​Niet kunnen vinden?

Ben je op zoek naar een speciaal item van ​Yvonne Ellen London, en heb je deze op de website niet kunnen vinden? ​Neem dan even contact op. Dan kunnen we kijken hoe we je verder kunnen helpen.

De informatie over ​​Yvonne Ellen London op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.


Happy Orange is geen eigenaar van de beeldmerken en/of logos van de beschreven merken en leveranciers.


(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 24 mei 2020 )