Wouf uniek design uit Spanje

Wouf een super hip label uit Spanje!  Wouf viert met haar collecties de creatieve jeugd en levendige verbeeldingskracht. Ze maken gebruik van unieke prints geïnspireerd op tropische nachten, de botanische schuilplaats, stedelijke jungles en de onvermoeibare beat van de nacht. Alle producten van Wouf worden in Spanje gemaakt met hoogwaardige grondstoffen en eco-inkten om de beste kwaliteit te garanderen.

Super te gekke tassen, laptop sleeves, portemonnees, kussens, strandtassen, leuke notebooks met tropisch fruit, flamingo’s, jungle prints en mooie vlinders. In 2019 zijn de (zonne)brillen hoezen aan de collectie toegevoegd. En ook de Satin Tote Bag zijn in de collectie opgenomen. Kijk ook eens naar de Wouf rugzak.

Alle nieuwe items weer van de bekende kwaliteit met oog voor detail en afwerking. Vrolijke kleuren en prints en mooi onderling te combineren.

Wouf producten online

De collectie van Wouf producten die we hebben op genomen in de Selected by Happy Orange collectie kun je bekijken in de ​online winkel. Deze producten worden aangeboden door andere leveranciers. Diverse Wouf laptophoezen. Zie hieronder een aantal voorbeelden.

Bezoek de ​online winkel omgeving voor een volledig overzicht van de Wouf producten in de ​selected by Happy Orange collectie.

Begin 2020 zijn we gestopt met de eigen verkoop via de online shop. In de webshop zie je nu het aanbod van andere leveranciers. Je kunt dus gewoon je favoriete producten blijven bestellen. Na het klikken op de “Koop Product” word je doorverwezen naar de andere website.

Op de andere website plaats je de bestelling bij de leverancier die het product aanbiedt. Zijn zullen ook voor de verzending en snelle afhandeling van de bestelling zorgen.

Wouf collectie jeugdig en levendige fantasie

Wouf geeft op haar site aan dat de Wouf collectie de creatieve jeugd en de levendige verbeelding viert. Met unieke prints die geïnspireerd zijn door tropische nachten, botanische schuilplaatsen, urban jungles en het onvermoeibare ritme van de nacht.

Alle Wouf producten zijn in Spanje gemaakt. Hierbij gebruikt de onderneming ruwe materialen van hoge kwaliteit en ecologische inkt. Hierbij wordt de hoogste kwaliteit van de producten gewaarborgd.

Breed assortiment Wouf

Wouf heeft een brede collectie. Van handtassen, portemonnees, tasjes, toilettassen, notitieboekjes tot laptop sleeves en iPad hoezen. Allemaal uitgevoerd in verschillende ontwerpen en kleurstellingen.

De sleeves voor de IPad hebben een hoogte van 24 cm en zijn  16.9 cm breed. Met een diepte van 0.7 cm zijn de hozen geschikt voor een schermformaat van13 inch. Helaas zijn deze sleeves niet geschikt voor de IPad pro.

wouf wild cactus notebooks

​De producten zin onderling goed te combineren. Maar je kan natuurlijk ook kiezen voor een complete set met allemaal dezelfde print. Bijvoorbeeld een laptop hoes met tasje, portemonnee en notitieboekje in het zelfde design. De notitieboekjes zijn in verschillende maten te verkrijgen en hebben 50 of 60 mooi gelinieerde pagina's van 300 grams papier.

​Wouf Rugzakken in diverse prints

In de brede collectie van producten heeft Wouf ook rugzakken. Deze rugzakken passen perfect in de series met de andere items. De prints van deze rugzakken zijn gelijk aan die van de tassen, pouches en laptophoezen.  Je kunt dus de collectie compleet maken.

Combineer je laptophoes bijvoorbeeld met een rugzak met het zelfde ontwerp. Of kies juist voor een rugzak met een afwijkende maar toch weer bijpassende print.

Deze rugzakken zijn ook met oog voor detail gemaakt. De bekende Wouf kenmerken zijn in de ontwerpen opgenomen. De leverancier geeft aan dat het materiaal waterdicht is. Wel zo handig. Zo blijven je spullen goed beschermd.

De schouderbanden van de rugzak zijn verstelbaar.

Wouf rugzak met hoofdvak en apart voorvak

De rugzakken van Wouf hebben een groot hoofdvak. Deze is toegankelijk via een rits. Deze rits is voorzien van een leren koortje zodat deze makkelijke te openen is.

Het hoofdvak heeft geen aparte steekvakken of aparte ruimtes. Hierdoor is het een mooie grote ruimte. Voor het opbergen van de wat kleinere items kun je het aparte voorvak gebruiken,. Dit vak is met een aparte rits afgesloten.

Een rugzak die dus ideaal is om voor school of sport te gebruiken. Geen saaie schooltas maar een hippe en trendy rugzak. Misschien leuk om de prints eens af te wisselen en voor meer dan één rugzak te gaan.

Hieronder enkele voorbeelden uit de Wouf rugzak collectie. Zie de online winkel omgeving voor meer items uit de Wouf collectie.

Lees meer over Wouf op hun Facebook pagina.

​Niet kunnen vinden?

Ben je op zoek naar een speciaal item van ​Wouf, en heb je deze op de website niet kunnen vinden? ​Neem dan even contact op. Dan kunnen we kijken hoe we je verder kunnen helpen.

wouf ananas sleeve

Schrijf je in voor de Happy Orange Nieuwsbrief en ontvan​g nieuws over de ​laatste trends in Design en Trendy Gifts.


​Volg Happy Orange op je favoriete social media:

De informatie over ​​Wouf op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.


Happy Orange is geen eigenaar van de beeldmerken en/of logos van de beschreven merken en leveranciers.


(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: ​30 mei 2020 )