Wouf uniek design uit Spanje

Wouf een super hip label uit Spanje!  Wouf viert met haar collecties de creatieve jeugd en levendige verbeeldingskracht. Ze maken gebruik van unieke prints geïnspireerd op tropische nachten, de botanische schuilplaats, stedelijke jungles en de onvermoeibare beat van de nacht. Alle producten van Wouf worden in Spanje gemaakt met hoogwaardige grondstoffen en eco-inkten om de beste kwaliteit te garanderen.

Super te gekke tassen, laptop sleeves, portemonnees, kussens, strandtassen, leuke notebooks met tropisch fruit, flamingo’s, jungle prints en mooie vlinders. In 2019 zijn de (zonne)brillen hoezen aan de collectie toegevoegd. En ook de Satin Tote Bag zijn in de collectie opgenomen.

Alle nieuwe items weer van de bekende kwaliteit met oog voor detail en afwerking. Vrolijke kleuren en prints en mooi onderling te combineren.

Wouf producten online

De collectie van Wouf producten die we hebben kun je bekijken in de ​online winkel. Zie hieronder een aantal voorbeelden.

Bezoek de webshop voor het volledige overzicht van de Wouf producten die we in de webshop hebben.

Wouf collectie jeugdig en levendige fantasie

Wouf geeft op haar site aan dat de Wouf collectie de creatieve jeugd en de levendige verbeelding viert. Met unieke prints die geïnspireerd zijn door tropische nachten, botanische schuilplaatsen, urban jungles en het onvermoeibare ritme van de nacht.

Alle Wouf producten zijn in Spanje gemaakt. Hierbij gebruikt de onderneming ruwe materialen van hoge kwaliteit en ecologische inkt. Hierbij wordt de hoogste kwaliteit van de producten gewaarborgd.

Breed assortiment Wouf

Wouf heeft een brede collectie. Van handtassen, portemonnees, tasjes, toilettassen, notitieboekjes tot laptop sleeves en iPad hoezen. Allemaal uitgevoerd in verschillende ontwerpen en kleurstellingen.

De sleeves voor de IPad hebben een hoogte van 24 cm en zijn  16.9 cm breed. Met een diepte van 0.7 cm zijn de hozen geschikt voor een schermformaat van13 inch. Helaas zijn deze sleeves niet geschikt voor de IPad pro.

wouf wild cactus notebooks

​De producten zin onderling goed te combineren. Maar je kan natuurlijk ook kiezen voor een complete set met allemaal dezelfde print. Bijvoorbeeld een laptop hoes met tasje, portemonnee en notitieboekje in het zelfde design. De notitieboekjes zijn in verschillende maten te verkrijgen en hebben 50 of 60 mooi gelinieerde pagina's van 300grams papier.

Lees meer over Wouf op hun Facebook pagina.

​Niet kunnen vinden?

Ben je op zoek naar een speciaal item van ​Wouf, en heb je deze op de website niet kunnen vinden? ​Neem dan even contact op. Dan kunnen we kijken hoe we je verder kunnen helpen.

wouf ananas sleeve

Schrijf je in voor de Happy Orange Nieuwsbrief en ontvan​g nieuws over de acties.


​Volg Happy Orange op je favoriete social media:

De informatie over ​​Wouf op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.


Happy Orange is geen eigenaar van de beeldmerken en/of logos van de beschreven merken en leveranciers.


(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: ​29 juni 2019 )