Wallsigning houten platen met mooie afbeeldingen

wallsigning logo

​Wallsigning is een Nederlands label. De producten van Wallsigning zijn houten platen in diverse afmetingen met een diversiteit aan afbeeldingen. Wallsigning is producent van wanddecoratie op materialen zoals hout, acrylaat en dibond. Verschillende afbeeldingen van Hollandse Meesters tot flamingo’s zijn te vinden op deze houten platen.

​Deze houten platen zijn er in veel verschillende maten. Afbeeldingen in de collectie: De Hollandse Meesters, vlinders, stillevens, Botanische tuinen, bloemen, flamingo’s, papagaaien, teksten, kinderafbeeldingen.

Kunstof Wallsigning plaaten

Daarnaast heeft Wallsigning ook afbeeldingen op kunststofplaten deze kun je eveneens bevestigen aan de muur maar in kleine afmetingen ook te verkrijgen met een standaard zodat je de kleine kunststof platen met diverse afbeeldingen kunt plaatsen in een boekenkast of overal in je interieur te plaatsen.

wallsigning meisje met parel
wallsigning flowers

Wallsigning van kinderkamer tot keuken

Hippe wanddecoratie op houten platen van bijvoorbeeld Het meisje met de parel, het melkmeisje of een vrolijk patroon, afbeelding van exotische dieren en meer op houten platen.

De houten platen vormen hippe wanddecoratie voor verschillende locaties. Denk aan een kinderkamer, eetkamer of keuken of trappengat. Creëer een gezellige expositie in uw woonkamer of slaapkamer, keuken en hal. 

wallsigning melkmeisje

Schrijf je in voor de Happy Orange Nieuwsbrief en ontvan​g nieuws over de acties.


​Volg Happy Orange op je favoriete social media:

De informatie over ​​Wallsigning op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.


Happy Orange is geen eigenaar van de beeldmerken en/of logos van de beschreven merken en leveranciers.


(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 29 ​juni 2019 )