Van Verre

van verre logo

Van Verre heeft een fascinatie voor andere mensen, culturen en gebruiken. Dit zie je terugkomen on de producten die het in haar collectie heeft. De organisatie geeft aan dat de producten van Van Verre je raken en inspireren. Het zijn meer dan alleen maar gebruiksvoorwerpen. ​Zeer populair is het glaswerk van Van Verre. 

Van Verre glaswerk

​Jaren geleden begonnen met Portugees glas . Nu een internationaal merk. De Van verre collecties zijn ontstaan door creativiteit en de fascinatie voor andere culturen.

Van Verre vakmanschap

De Van Verre producten moeten een verhaal vertellen van tradities en ander culturen. De producten zijn dan ook cultuurdragers. Hierbij is veel oog voor detail en essentie. Het vakmanschap is erg belangrijk voor de leverancier.

Het vakmanschap en ambacht herken je door de passie van de maker. Zo krijg je producten die met hart en ziel en plezier zijn gemaakt. Waarvan de consumenten ook weer kunnen genieten.

Van Verre glaswerk

Bij Happy Orange hebben we veel glaswerk van Van Verre in de collectie opgenomen. Waaronder glazen borden in diverse maten en kleur. Deze borden zijn erg mooi afgewerkt en hebben een mooi ontwerp in het glas.

Deze borden kun je perfect combineren met het andere glaswerk van Van Verre. Diverse glazen in verschillende maten en kleuren. Of wat dacht je van de Van Verre waterkan. Allemaal in dezelfde of bijpassende kleuren.

De glazen zijn ook in verschillende maten leverbaar. Glazen met een inhoud van 200ml of juist weer iets grotere glazen van 300ml.

Zie hieronder enkele voorbeelden van het Van Verre glaswerk dat we in de selected by Happy Orange collectie hebben opgenomen.

Bezoek de ​online winkel omgeving voor een overzicht van de Van Verre producten in de ​de selected by Happy Orange collectie. 

Begin 2020 zijn we gestopt met de eigen verkoop via de online shop. In de webshop zie je nu het aanbod van andere leveranciers. Je kunt dus gewoon je favoriete producten blijven bestellen. Na het klikken op de “Koop Product” word je doorverwezen naar de andere website.

De Van Verre fleur de lys-glazen worden geperst in oude handgemaakte mallen. De glazen zijn handgevormd en mond geblazen.

Van Verre Starlightz Sterren

Naast dit glaswerk hebben we ook een brede collectie aan Van Verre sterren. De bekende Starlightz sterren die je kan ophangen of op een bijpassende standaard kan plaatsen. Je bepaalt zelf hoe je van deze sterren wilt genieten. Wanneer je deze sterren eenmaal hebt gezien, kom je ze in veel woningen en ruimtes tegen.

De Starlightz sterren zijn een fusie van Indiase tradities met een westers ontwerp. De moderne ontwerpen sluiten schitterend aan bij de klassieke kunst van handgeschept papier. De kleinste details verhullen het fijne vakmanschap.

Deze sterren worden in Goa gemaakt. Een duurzaam productie proces met aandacht voor mens en milieu.

Deze sterren maak je compleet door bijpassende verantwoorde snoeren of tafelstandaards. Maak je ster compleet met een energiezuinige halogeenlampje. Van Verre geeft aan dat de brandveilige TUV-gekeurde ster een veilig warm licht geeft.

Let op dat de standaard en snoeren apart gekocht moet worden. Deze items zitten niet standaard bij de sterren.

Zie hieronder enkele voorbeelden van de Starlightz Sterren die we in de Happy Orange collectie hebben:

​Niet kunnen vinden?

Ben je op zoek naar een speciaal item van Van Verre , en heb je deze op de website niet kunnen vinden? Neem even contact op. Dan kunnen we kijken hoe we je verder kunnen helpen.

Schrijf je in voor de Happy Orange Nieuwsbrief en ontvan​g nieuws over de ​laatste trends in Design en Trendy Gifts.


​Volg Happy Orange op je favoriete social media:

Zie ook de Facebook pagina van Van verre voor meer informatie over de collecties.

De informatie over ​Van Verre op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.


Happy Orange is geen eigenaar van de beeldmerken en/of logos van de beschreven merken en leveranciers.


(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 9 mei 2020 )