Tokyo Design Studio

tokyo design studio logo

Tokyo Design Studio is in 2010 opgericht. De organisatie maakt hoogwaardig servies. Dit servies is geïnspireerd op de Japanse tradities en de internationale levensstijl in het hedendaagse Tokyo. Het servies is in Japan vervaardigd op een ambachtelijke wijze en zijn wereldwijd leverbaar.

Tokyo Design Studio collectie

De collecties van Tokyo Design studio zijn ontworpen door Nederlandse en Japanse ontwerpers. Door deze samenwerking worden de culturen van de verschillende werelddelen uniek gecombineerd. Een mooie combinatie van Oost en West. Maar ook een mix van tradities en nieuwe elementen.

tokyo design studio mixed bowls

mixed bowls

De onderneming geeft aan respect te hebben voor eeuwenlang porselein- en aardewerkerfgoed. Daarnaast blijft het constant zoeken naar onverwachte perspectieven om tijdloos servies te kunnen maken.

Deze samensmelting van de twee culturen gaat al een lange tijd terug. In de 16e en 17e eeuw werd het Delfts Blauw ontwikkeld. Dit was geïnspireerd op porselein dat uit het Oosten werd meegenomen.

De populariteit het Delfts Blauw gaf daarna weer een boost aan de artistieke inspiratie in Japan.

In haar collecties probeert Tokio Studio Design een unieke Europese draai te geven aan traditionele Japanse patronen en Japans serviesontwerp. We zijn bij Happy Orange ook erg blij dat we dit servies in de collectie hebben.

​Tokyo Design Studio ​producten online

De collectie van ​Tokyo Design Studio producten die we hebben kun je bekijken in de ​online winkel. Zie hieronder een aantal voorbeelden van Tokyo Design Studio. Je kunt deze getoonde producten al direct bestellen vanaf deze pagina.Bekijk de producten om ook de gerelateerde producten te zien.

Bezoek de webshop voor het volledige overzicht van de ​Tokyo Design Studio Design die we in de webshop hebben.

Ambachtelijke productie

tokyo design studio fleur de ligne

fleur de ligne

Tokyo Design Studio is trots op de hoogstaande kwaliteit van haar producten. Het porseleinen servies wordt met de hoogste zorgvuldigheid gemaakt. Allemaal op ambachtelijke wijze. In een proces dat de afgelopen 400 jaar is geperfectioneerd.

De producten worden twee keer gebakken. Daarna wordt het servies kleur voor kleur gedecoreerd, geglazuurd en vervolgens nogmaals gebakken.

Tijdens het hele proces wordt een zorgvuldige kwaliteitscontrole uitgevoerd. Hierdoor kan Tokyo Design Studio garanderen dat ieder product aan de allerhoogste kwaliteitseisen voldoet.

Bekijk de collectie en zie hoe goed je de borden en kommen onderling kan combineren. Hierbij kun je uit verschillende collecties kiezen. Bijvoorbeeld de kommen en borden uit de Fleur de Ligne collectie.

Schrijf je in voor de Happy Orange Nieuwsbrief en ontvan​g nieuws over de acties.


​Volg Happy Orange op je favoriete social media:

​:ees meer over de onderneming op de Facebook pagina van de organisatie

De informatie over ​​Tokyo Design Studio op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.


Happy Orange is geen eigenaar van de beeldmerken en/of logos van de beschreven merken en leveranciers.


(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 29 juni 2019 )