The Dybdahl Co

the dybdahl co logo

​The Dybdahl Co is een Deense organisatie met een zeer uitgebreide collectie van posters en kaarten. Deze worden in mooie houten lijsten geleverd. In diverse maten leverbaar. Van klein tot groot.

​Je kunt kiezen uit verschillende prints. Bijvoorbeeld afdrukken vanuit Encyclopedieën. Of mooie posters van vissen, insecten, bloemen en diverse andere dieren. Deze lijsten zijn natuurlijk leuk om te combineren.

dybdahl hummingbirds

​Hummingbirds

Deens design

The Dybdahl Co is een Deense onderneming gevestigd in Kopenhagen. Deze studio maakt zeer mooie posters en kaarten. De inspiratie hiervoor wordt gehaald uit hun zogenoemde expedities. Hierbij bekijken ze de verbazingwekkende collecties in de verschillende musea, bibliotheken en kunst galerijen.

Op basis van deze inzichten verkregen uit historische en bestaande collecties worden nieuwe ontwerpen gemaakt. Mooi nieuw Deens design.

Hoge kwaliteit materialen

Deze mooie ontwerpen worden door de The Dybdahl Co op zwaar en mat papier gedrukt. Papier van hoge kwaliteit dus.

Voor het drukken prints wordt gebruik gemaakt van zogenoemde “Archival ink”. Dit is inkt van hoge kwaliteit dat niet vervaagd of verweerd. Zeker niet in combinatie met het hoogwaardige papier.

Lijsten en frames

Bij The Dybdahl Co gebruiken ze verschillende soorten houten lijsten. Bij enkele prints worden aluminium lijsten gebruikt. ​Bij het inlijsten van de mooir prints worden de bijpassende lijsten gekozen. De natuurel eiken lijsten. Of de keuze valt juist voor witte en zwarte houten lijsten. Steeds weer een mooie bijpassende frame voor het kunstwerk.

The Dybdahl Co kunst voor aan de muur

De posters worden voorzien van een mooie bijpassende lijst. Waardoor de print nog beter tot zijn recht komt. Deze lijsten maken de print helemaal af. Zo heb je een mooi kunstwerk voor aan de muur.

dybdahl posters bloemen en vogels

Verschillende maten en ontwerpen om te combineren

The Dybdahl Co heeft een brede collectie van prints. Verschillende onderwerpen en ook verschillend kleur gebruik. In de collectie zowel grote als kleine prints. Door deze verschillende maten te combineren kun je een mooie collectie samenstellen.

En kun je de posters ook ophangen in de wat kleinere ruimtes. Bekijk de brede collectie aan posters en kaarten. Welke poster heeft jouw voorkeur en ga jij ophangen?

Posters en kaarten van verschillende onderwerpen

In de collectie een breed assortiment van posters. Van verschillende onderwerpen en in verschillende kleurcombinaties. Voor ieder interieur of woning kun je een passende poster vinden.

Zo zijn de volgende onderwerpen in de collectie:

 • ​Dieren prints
 • ​Boek omslagen / kaften (book covers)
 • ​Botanische prints, bloemen en natuur
 • Vogels uit Amerika (Birds of America)
 • Vissen (fish prints)
 • Kaarten van wereld en steden
 • Stadsaanzichten uit Stockholm
 • Posters van de jaren 1930s en 40s USA.

De ansichtkaarten worden inclusief enveloppe geleverd. Deze enveloppe is van gerecycled papier gemaakt. De kaarten zijn door The Dybdahl Co ontworpen maar mogelijk in Engeland gedrukt.

Limited editions Deens design

Zoals aangegeven heeft The Dybdahl Co een brede collectie aan posters. In de collectie ook een aantal limited editions. Zoals de naam aangeeft zijn deze items in beperkte aantallen leverbaar. Deze posters zijn gesigneerd en op de voorkant is aangegeven welke nummer uit de serie het betreft.

Dit maakt jouw poster helemaal uniek en misschien nog leuker om te verzamelen.

In deze limited editions serie zijn de volgende collecties beschikbaar:

 • Botanical reflections door Henrik Dybdahl
 • Reflections Dark&Green, nieuwe botanical reflections door Henrik Dybdahl
 • Mash up
 • Reflections (Spejlinger, reflections, mirroring)
 • Screen prints, bij het maken zijn de oude print technieken gecombineerd met het digitaal printen

Lees meer over de The Dybdahl Co op hun Facebook pagina.

We zijn gestopt met de eigen verkoop via de online shop. In de webshop zie je nu het aanbod van andere leveranciers. Je kunt dus gewoon je favoriete producten blijven bestellen. Na het klikken op de “Koop Product” word je doorverwezen naar de andere website.

Op de andere website plaats je de bestelling bij de leverancier die het product aanbiedt. Zij​ zullen ook voor de verzending en snelle afhandeling van de bestelling zorgen.

Niet kunnen vinden?

Ben je op zoek naar een speciaal item ​The Dybdahl, en heb je deze op de website niet kunnen vinden? Een special uitvoering van een poster of bijpassende lijst? Neem even contact op. Dan kunnen we kijken hoe we je verder kunnen helpen.

​Volg Happy Orange op je favoriete social media:

Schrijf je in voor de Happy Orange Nieuwsbrief en ontvan​g nieuws over de ​laatste trends in Design en Trendy Gifts.


De informatie over ​The Dybdahl Co. op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.


Happy Orange is geen eigenaar van de beeldmerken en/of logos van de beschreven merken en leveranciers.


(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 13 april 2020 )