Rex London

rex london logo

​Rex London is in 2005 begonnen onder de naam dotcomgiftshop. Al sinds de oprichting richt de onderneming op het in de markt zetten van opvallende, kleurrijke gifts en interieur producten. Items om je huis op te vrolijken of juist handige ​dagelijkse producten. En scherp geprijsd.

Alle items en prints zijn door het eigen ontwerp team ontworpen.

​Rex London net iets anders

Rex London wil graag opvallen met haar collectie. Door producten te ontwerpen die net iets anders zijn. Items die je niet gauw ergens anders zult vinden. De items zijn grappig, handige en soms met een retro tintje geeft de leverancier aan.

Rex London producten online

Zie hieronder een aantal voorbeelden van de Rex London producten die we in de online collectie hebben. Je kunt deze getoonde producten al direct bestellen vanaf deze pagina.Bekijk de producten om ook de gerelateerde producten te zien.

Bezoek de webshop voor het volledige overzicht van de ​Rex London producten die we in de webshop hebben.

Schrijf je in voor de Happy Orange Nieuwsbrief en ontvan​g nieuws over de ​laatste trends in Design en Trendy Gifts.


​Volg Happy Orange op je favoriete social media:

​Niet kunnen vinden?

Ben je op zoek naar een speciaal item van ​Rex London, en heb je deze op de website niet kunnen vinden? Kom dan even langs bij ons in de winkel. Of neem even contact op. Dan kunnen we kijken hoe we je verder kunnen helpen.

De informatie over ​​Rex London op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.


Happy Orange is geen eigenaar van de beeldmerken en/of logos van de beschreven merken en leveranciers.


(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 27 april 2019 )