PPD servetten van hoge kwaliteit en meer voor gedekte tafel

ppd logo

​PPD , Paperproducts Design, produceert sinds de oprichting in 1991 al haar servetten in Europa en volgt daarbij de doelstelling "high quality design napkins". Er wordt op allerlei gebied rekening gehouden met de groene omgeving: papier van bomen die weer herplant worden, verf zonder enige toevoegingen, folie wat recyclebaar is. Hier wordt steeds weer aan gewerkt en geen concessie gedaan.

PPD online verkrijgbaar bij Happy Orange

De collectie van de PaperProducts Design producten die we hebben kun je bekijken in de winkel in Oisterwijk. Maar we hebben een deel van de collectie ook in onze online winkel. Onderstaand een aantal voorbeelden.

Bezoek de webshop voor het volledige overzicht van de PPD producten die we in de webshop hebben.

​PPD voor gedekte tafel

​Met de papieren servetten en het porseleinen servies van PPD is de gedekte tafel meteen één groot feest. Alles in één stijl, juist een mooie mix of kleuraccenten, de tafelaccessoires van Paperproducts design zijn geschikt voor welke stijl dan ook. 

​We hebben veel servetten van PPD in de collectie. En we krijgen regelmatig nieuwe ontwerpen binnen. Voor ieder seizoen of feest zijn er wel servetten beschikbaar. Bekijk het overzicht van de top PPD servetten. Zo hebben we speciale kerst servetten en servetten voor het Sinterklaas feest.

De collecties onderscheiden zich steeds weer en volgen de trends op de voet. Een vriend of vriendin verwennen met een cadeau van PPD? Kijk dan eens naar de mooie mokken of bekers. Deze zitten standaard verpakt in mooie, luxe cadeaudozen! ​​

eze doos is al een mooi ceadue op zichzelf.​​​

​Brede collectie tafel accessoires

​In de winkel en webwinkel van Happy Orange zijn veel artikelen te vinden van ​Paper Products Design: de mokken verpakt in de leuke cadeaudoos. De mokken op dit moment in de collectie:  de flamingo’s, papegaaien, jungle prints en jungle dieren, tijger en zebra. De vele dieren afbeeldingen. Paradijsvogels, vlinders, bloemen, en talloze dieren in super leuke afbeeldingen.​

De mokken zijn uitgevoerd in hippe kleuren en de cadeaudoos is in de exact zelfde uitvoering als de mokken. Naast de "gewone' mokken hebben wij de mok to go in de collectie handig om je koffie of thee in de auto of trein mee te nemen en te genieten van de kekke prints op deze bekers.

De mok to go is verkrijgbaar in de uitvoering met de cactus, de vogels in hippe kleuren, de flamingo en de lama.

Dan heeft Happy Orange naast de mokken in cadeauverpakking als enkel stuk ook de verpakkingen met 2 mokken en met daarbij voor alle mokken bijpassende servetten. Super leuk om dit als cadeau te geven of te krijgen. Een mok met een zo mooie print dat het een uniek item is in je interieur.

​PPD Bamboo - milieuvriendelijk

​Speciaal zijn de PPD Bamboo Coffee to Go bekers. Milieuvriendelijke bekers gemaakt van bamboevezels , ideaal om je warme drank in mee te nemen. Deze Coffee to Go bekers zijn 100% herbruikbaar.

​Deze PPD travel mugs zijn geen thermosbekers. Maar door de afsluitbare deksel blijft een warm drankje toch langer warm. Ook zit bij de beker een siliconen sleeve. Deze schuif je over de beker en voorkomt dat je beker te warm is om vast te houden.

ppd bamboo

Zowel de deksel als de beker zijn gemaakt van organische en duurzaam bamboevezels. Dit materiaal houdt geen smaak of geur vast.

​Volg Happy Orange op je favoriete social media:

Meer informatie over de leverancier is ook te vinden op de Facebook pagina.

De informatie over ​​PPD op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.


Happy Orange is geen eigenaar van de beeldmerken en/of logos van de beschreven merken en leveranciers.


(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 20 september 2018 )