PPD servetten van hoge kwaliteit en meer voor gedekte tafel

ppd logo

​PPD , Paperproducts Design, produceert sinds de oprichting in 1991 al haar servetten in Europa en volgt daarbij de doelstelling "high quality design napkins". Er wordt op allerlei gebied rekening gehouden met de groene omgeving: papier van bomen die weer herplant worden, verf zonder enige toevoegingen, folie wat recyclebaar is. Hier wordt steeds weer aan gewerkt en geen concessie gedaan.

​PPD voor gedekte tafel

​Met de papieren servetten en het porseleinen servies van PPD is de gedekte tafel meteen één groot feest. Alles in één stijl, juist een mooie mix of kleuraccenten, de tafelaccessoires van Paperproducts design zijn geschikt voor welke stijl dan ook. 

​We hebben veel servetten van PPD in de collectie. En we krijgen regelmatig nieuwe ontwerpen binnen. Voor ieder seizoen of feest zijn er wel servetten beschikbaar. Bekijk het overzicht van de top PPD servetten. Zo hebben we speciale kerst servetten en servetten voor het Sinterklaas feest.

De collecties onderscheiden zich steeds weer en volgen de trends op de voet.

​De ​PPD mok een perfect cadeau

Een vriend of vriendin verwennen met een cadeau van PPD? Kijk dan eens naar de mooie mokken of bekers. Deze zitten standaard verpakt in mooie, luxe cadeaudozen! ​​Deze doos is al een mooi cadeau op zichzelf.​​​

​Je kunt kiezen uit verschillende mokken. Verschillende prints en kleurencombinaties. Ook perfect om onderling te combineren. PPD streeft er naar om iedere keer weer nieuwe mokken aan de collectie toe te voegen.

Zie hieronder enkele voorbeelden van de PPD mokken. Wat is jouw favoriete mok?

​Brede collectie tafel accessoires

​In de ​webwinkel van Happy Orange zijn veel artikelen te vinden van ​Paper Products Design: de mokken verpakt in de leuke cadeaudoos. De mokken op dit moment in de collectie:  de flamingo’s, papegaaien, jungle prints en jungle dieren, tijger en zebra. De vele dieren afbeeldingen. Paradijsvogels, vlinders, bloemen, en talloze dieren in super leuke afbeeldingen.​

De mokken zijn uitgevoerd in hippe kleuren en de cadeaudoos is in de exact zelfde uitvoering als de mokken. Naast de "gewone' mokken hebben wij de mok to go in de collectie handig om je koffie of thee in de auto of trein mee te nemen en te genieten van de kekke prints op deze bekers.

De mok to go is verkrijgbaar in de uitvoering met de cactus, de vogels in hippe kleuren, de flamingo en de lama.

Dan heeft Happy Orange naast de mokken in cadeauverpakking als enkel stuk ook de verpakkingen met 2 mokken en met daarbij voor alle mokken bijpassende servetten. Super leuk om dit als cadeau te geven of te krijgen. Een mok met een zo mooie print dat het een uniek item is in je interieur.

​PPD Bamboo - milieuvriendelijk

​Speciaal zijn de PPD Bamboo Coffee to Go bekers. Milieuvriendelijke bekers gemaakt van bamboevezels , ideaal om je warme drank in mee te nemen. Deze Coffee to Go bekers zijn 100% herbruikbaar.

​Deze PPD travel mugs zijn geen thermosbekers. Maar door de afsluitbare deksel blijft een warm drankje toch langer warm. Ook zit bij de beker een siliconen sleeve. Deze schuif je over de beker en voorkomt dat je beker te warm is om vast te houden.

ppd bamboo

Zowel de deksel als de beker zijn gemaakt van organische en duurzaam bamboevezels. Dit materiaal houdt geen smaak of geur vast.

PPD in Nederland

​Door de leuke prints en kwaliteit wordt PPD in Nederland steeds populairder. We ​krijgen in de winkel steeds meer vraag naar het PPD servies en de servetten. Vooral de PPD mok is populair. Door de mooie geschenkverpakking en een scherpe prijs is het een mooi cadeau.

​PPD komt steed weer met nieuwe producten en ontwerpen. Het kan zijn dat de PPD collectie in Nederland afwijkt ten opzichte van andere landen. Kan je iets niet vinden? Laat het dan even weten.

Schrijf je in voor de Happy Orange Nieuwsbrief en ontvan​g nieuws over de acties.


​Volg Happy Orange op je favoriete social media:

Meer informatie over de leverancier is ook te vinden op de Facebook pagina.

De informatie over ​​PPD op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.


Happy Orange is geen eigenaar van de beeldmerken en/of logos van de beschreven merken en leveranciers.


(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: ​29 juni 2019 )