Pomax Home collection voor karakter in je interieur

pomax home collection logo small

Pomax home collection is bijna 25 jaar geleden opgericht door Xavier de Vil. Zoals Pomax aangeeft is deze Antwerpenaar de bezieler en oprichter van het merk. Het merk staat voor passie en expertise en heeft sinds het ontstaan een prominente plaats weten te veroveren als internationaal interieurmerk.

Pomax Home collection ​is ooit begon met de import van glaswerk uit Oost-Europa. Sinds 2016 ​biedt het bedrijf veel meer dan glas. Twee decennia na zijn opstart is decoratiespecialist Pomax uitgegroeid tot een toonaangevend interieurmerk. Pomax geeft op haar site aan dé referentie op het gebied van interieurdecoratie en lifestyle te zijn.

De organisatie wil graag karakter geven aan je interieur. Met meer dan 2500 producten biedt de Pomax Home Collectie een brede keuze. Hierbij zijn verschillende materialen, kleuren en stijlen gecombineerd. Bij Happy Orange hebben we veel van deze exclusieve stijlen in het assortiment.

​Pomax home collection online

De collectie van ​​Pomax producten die we in de selected bij Happy Orange collectie hebben opgenomen kun je bekijken in de ​online winkel omgeving. Zie hieronder een aantal voorbeelden. Dit zijn producten die door andere leveranciers worden aangeboden.

​Bekijk de producten om ook de gerelateerde producten te zien.

​​Bekijk het volledige overzicht van ​Elho ​​ die we voor de selected by Happy Orange collectie hebben geselecteerd.

Star fish kom

​Star fish kom

Nieuwe Pomax Home Collection collecties

Pomax streeft ernaar om ieder jaar met twee nieuwe collecties te komen. Zo kun je steeds weer nieuwe items aan je eigen collecte toevoegen. Maar op deze manier kun je ook mooi bij blijven met de laatste interieur trends en tendensen binnen interieurdesign.

Bij Happy Orange zullen we natuurlijk de ontwikkelingen van de Pomax collecties blijven volgen.

De Lentecollectie en zomer collectie van Pomax is samengesteld rond de volgende thema’s:

 • Actual, in deze collectie wordt het spel van luxueuze materialen en rijkelijke kleuren en prints met elkaar verbonden. Zoals Pomax aangeeft Hard en zacht gaan hand in hand.
 • Garden, een assortiment van kunstbloemen en kunstplanten om je interieur te laten stralen.
 • Loft, combinatie van eigentijds en industrieel. Gebruik van moderne en warme materialen en een hedendaagse uitstraling.
 • Soft Charm, combinatie van natuurlijke materialen in zachte tinten en elegante stoffen.

Pomax Home collection overzicht

De collectie van Pomax is veel breder dan de hiervoor genoemde thema’s. De leverancier heeft ook de volgende collecties:

 • ​Blossem Suite
 • ​Future waves
 • ​Happy collectie
 • ​Jungle Cocktail
 • ​Loft Indus collectie
 • ​Mysterious collectie
 • ​Spiritual collectie
 • ​Tranquil collectie
 • ​Urban collectie
 • ​Urban Garden

We hebben bij Happy Orange een beperkt aantal items van de Pomax collectie in de selected by Happy Orange collectie opgenomen. Neem dus even contact op als je voor een specifiek item komt.

pomax porcelino

Voorbeelden van Pomax porcelino

Pomax Porcelino collectie

De Pomax Poreclino collectie is samengesteld uit verschillende items. Van bord tot dessertbord, slakom tot kommetjes en kop en schotel. Op de site staat aangegeven dat deze Porcelino kommen en borden vaatwasser bestendig zijn en in de magnetron gebruikt kunnen worden.

Voor het onderhoud wordt geadviseerd om deze porcelino producten met een zachte, vochtige doek met een mengsel van warm water en vloeibaar afwasmiddel te onderhouden.

​Verschillende Pomax pocelino lijnen

De Pomax porcelino is onderverdeeld in verschillende lijnen:

porcelino aquatic kom

​porcelino aquatic kom

 • ​Aquatic
 • ​Bronze
 • ​Nuances van grijs
 • Stripes
 • Wit

​Tagline en motto

Zoals aan gegeven wil het merk graag karakter geven aan jouw interieur. Op haar website verwoordt de organisatie dit in de engels talige tagline:

We take pleasure in creating a way of easy living in harmony with beauty, quality, charm and nature. ​A good feeling to share.

​Als motto heeft de organisatie dat "Iedereen een uniek thuis verdient". Het wil de consument inspireren en uitnodigen om een eigen stijl samen te stellen. Zonder je hele interieur om te gooien, creëer je met accenten van de Pomax producten ​de juiste sfeer.

Voor het interieur binnen maar ook buiten

Het bedrijf heeft een uitgebreide collectie van meer dan 2500 producten. ​De organisatie streeft naar een totaalconcept in interieurinrichting. ​De Pomax home collection is erg breed. ​ Hierbij veel glaswerk, textiel, kaarsen, tafeldecoratie en muurdecoratie. Ook meubels zoals stoelen, eettafels en bijzettafels ​zijn onderdeel van de collectie.

Naast het tafelgas heeft ​het merk ook vazen, windlichten en glazen kandelaars. Bij deze kandelaars kun je ook bijpassende kaarsen en geurkaarsen krijgen.

​Niet kunnen vinden?

Ben je op zoek naar een speciaal item van ​het merk, en heb je deze op de website niet kunnen vinden? ​Neem dan even contact op. Dan kunnen we kijken hoe we je verder kunnen helpen. Of kijk even op de Pomax Facebook pagina.

Schrijf je in voor de Happy Orange Nieuwsbrief en ontvan​g nieuws over de ​laatste trends in Design en Trendy Gifts.


​Volg Happy Orange op je favoriete social media:

De informatie over ​​Pomax Home Collection op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.


Happy Orange is geen eigenaar van de beeldmerken en/of logos van de beschreven merken en leveranciers.


(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 1 juni 2020 )