Pols Potten

Pols Potten logo

​Pols Potten is in 1986 opgericht in Amsterdam. De organisatie is uitgegroeid tot een internationaal toonaangevend merk op het gebied van interieur en woonaccessoires. De producten van Pols Potten kun je overal ter wereld tegen komen. Pols Potten heeft een breed assortiment van producten. Van meubels, vloerlampen, theepotten tot diverse zitmeubelen.

​De kans is groot dat je in verschillende hotel lobby’s wel iets van Pols Potten tegen komt.

Alle Pols Potten producten zijn ontstaan in de Pols Potten studio. Hierbij wordt samengewerkt met verschillende ontwerpers en ambachtsmensen. Uit Nederland maar ook uit andere delen van de wereld. Uit deze samenwerking ontstaan steeds weer nieuwe producten. Ieder seizoen weer opnieuw.

Pols Potten is ​een uniek Nederlands designlabel. Daarnaast is het ook één van de grootste spelers op het gebied van handgemaakt aardewerk. Je herkent de ontwerpen van Pols Potten onder andere aan de bijzondere prints en exclusieve afmetingen.

​Pols Potten online

​De Pols Potten collectie hebben we altijd maar in een beperkte mate kunnen aanbieden. Helaas mochten we het merk niet online verkopen.

Via de online omgeving krijg je een beeld van de Pols Potten items die we hebben opgenomen in de selected by Happy Orange collectie.

​We proberen bij de producten ook aan te geven waar je deze online kan bestellen.

We zijn gestopt met de eigen verkoop via de online shop. In de webshop zie je nu het aanbod van andere leveranciers. Je kunt dus gewoon je favoriete producten blijven bestellen. Na het klikken op de “Koop Product” word je doorverwezen naar de andere website.

Op de andere website plaats je de bestelling bij de leverancier die het product aanbiedt. Zij​ zullen ook voor de verzending en snelle afhandeling van de bestelling zorgen.

Pols Potten krukken

Bij Happy Orange hebben we een breed assortiment van krukken en poefjes. Krukken van verschillende merken. In de collectie hebben we ook Pols Potten krukken.

Bijvoorbeeld de krukken van keramiek. Deze geglazuurde krukken zijn in verschillende kleur combinaties. Deze krukken zijn 44 centimeter hoog en hebben een diameter van 33,5 centimeter. 

polls potten pill stool orange
pols potten stool curvy ceramic

Deze krukken van keramiek zijn te reinigen met een zachte iets natte doek. Na reiniging met een vochtige doek altijd even met een doek afdrogen.

​Vazen en Pols Potten Servies

Ook al hebben we niet de ​collectie van Pols Potten in de in winkel staan, we kunnen ​sommige producten bestelen.Of we kunnen je misschien doorverwijzen naar een andere winkel waarmee we een relatie hebben. Zodat je toch je favoriete item kan aanschaffen.

Ben je op zoek naar een specifiek Pols Potten Servies of wil je die unieke Pols Potten vaas? Laat het dan even weten, dan kijken we even kijken naar de mogelijkheden ​hoe je deze artikelen kan bestellen.

Hieronder voorbeelden van Pols Potten vaas en het Pols Potten servies:

pols potten cups sushi
pols potten vaas layers yellow

​Pols Potten ​voorbeelden

​Zie ook de Facebook pagina van Pols Potten voor meer informatie over de collectie.

​Op de site van Happy Orange en de diverse social media kanalen laten we je zien hoe je de producten van Pols Potten met collecties van andere leveranciers kan combineren.

Natuurlijk ​kun je items uit de Pols Potten collecties ook onderling leuk combineren zijn.

Platform design talent

In de image store van Pols Potten wordt ook ruimte geboden aan ontwerptalent en kunstenaars. De organisatie biedt deze groep een platform waarop ze zich kunnen introduceren bij het publiek.

Regelmatig wordt een Pols Potten galerie gehouden waar werk van diverse ontwerpers wort getoond. Dit kunnen ontwerpen zijn van reeds gevestigde designers of juist werken van nieuw en aanstormend talent.

Family of things

Speciaal voor het dertig jarig bestaan of de onderneming is het boek Family of things uitgebracht. In dit boek een inspirerend overzicht van de meest toonaangevende producten van de onderneming. Dit boek kun je nog steeds bestellen en is geschikt voor koffietafel en boekenkast.
Uitgevoerd in een opvallende gele kleur en een gebonden band. Teksten in Engels en Nederlands.

​Niet kunnen vinden?

Ben je op zoek naar een speciaal item van Pols Potten, en heb je deze op de website niet kunnen vinden? ​Neem dan even contact op. Dan kunnen we kijken hoe we je verder kunnen helpen.

Schrijf je in voor de Happy Orange Nieuwsbrief en ontvan​g nieuws over de ​laatste trends in Design en Trendy Gifts.


​Volg Happy Orange op je favoriete social media:

De informatie over ​​Pols Potten op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.


Happy Orange is geen eigenaar van de beeldmerken en/of logos van de beschreven merken en leveranciers.


(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: ​20 juni 2020 )