Opjet Paris – Trendy collectie meubels decoratie en verlichting

opjet paris logo

Opjet Paris komt zoals de al doet vermoeden uit Frankrijk. De organisatie is in 1986 opgericht. De onderneming heeft een ruime collectie aan meubels, decoratie en verlichting. Ook kun je bij Opjet Paris slagen voor linnengoed. Een bekend item uit de collectie is de Ananas lamp van porselein. Zeer veel vraag hebben we voor de kleurrijke poehjes van Opjet

Opjet Paris meubels

Opjet heeft in de collectie ook veel meubels. Grote meubels maar ook kleiner meubels. Veel verschillende materialen en kleuren. Bij Happy Orange hebben we een aantal poefjes, stoelen en de zogenoemde Tabouret in de collectie. De poefjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Van wijnrood tot en met honinggeel en glamour roze.

opjet tabouret

​De poefjes en stoel zijn bekleed met velours. Deze stof voelt erg prettig aan. De Tabouret hobby heeft een metalen onderstel en is 40 centimeter hoog. De bekleding van deze Tabouret is van polyester.

Opjet Paris Linnengoed

Opjet Paris heeft verschillende items van linnengoed. Zowel tafellinnen, decoratief linnen als linnen voor je bed. Je kunt hierbij kiezen voor een dekbed overtrek, hoeslakens of kussenslopen. De hoeslakens zijn in verschillende maten leverbaar.

​Opjet Paris producten online

De collectie van ​Opjet Paris producten die we hebben kun je bekijken in de winkel in Oisterwijk. ​Maar we hebben ook ​Opjet Paris producten in de online winkel. Zie hieronder een aantal voorbeelden.

Bezoek de webshop voor het volledige overzicht van de Opjet Paris producten die we in de webshop hebben.

​Niet kunnen vinden?

Ben je op zoek naar een speciaal item van ​Opjet Paris, en heb je deze op de website niet kunnen vinden? Kom dan even langs bij ons in de winkel. Of neem even contact op. Dan kunnen we kijken hoe we je verder kunnen helpen. Of doe inspiratie op bij de Opjet Facebook pagina.

​Volg Happy Orange op je favoriete social media:

De informatie over ​​Opjet Paris op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.


Happy Orange is geen eigenaar van de beeldmerken en/of logos van de beschreven merken en leveranciers.


(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 8 september 2018 )