Nova Dali trendy Naamarmbandjes

nova dali logo

Nova Dali is een sieradenmerk dat is in 2012 opgericht. Als jonge ambitieuze ondernemer startte Rachel Wurms haar onderneming. Dit na enkele jaren actief te zijn geweest met het verkopen van sieraden via social media.

We zijn bij Happy Orange trots dat we de armbandjes van Nova Dali in de collectie hebben. Het is mooi om samen te kunnen werken met een leverancier vlak bij huis.

Nova Dali naamarmbandjes

De grote naamsbekendheid heeft Nova Dali gekregen via de  populaire naamarmbandjes. Zoals de onderneming zelf aangeeft, “gedragen door Tout bekend Nederland”. Het is super als jouw armbandjes worden gedragen door de bekende Nederlanders als Leontine Borsato, Anouk Smulders en Danie Bles.

Deze sterren komen regelmatig op televisie of staan in de diverse glamourbladen afgebeeld. Zo krijg je als merk toch een mooie exposure voor de naamarmbandjes.

Deze armbandjes kan je in verschillende kleuren en maten verkrijgen. Ook de kralen waarmee je de naamarmbandjes samenstelt zijn in verschillende kleuren leverbaar.

nova dali naamarmbandje kleur

naamarmbandje kleur

datum armbandje

datum armbandje

Maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een datum armbandje. Bijvoorbeeld de datum van je trouwdag. Of de dag waarop je elkaar hebt leren kennen. Gewoon de datum die voor jouw een speciale waarde heeft.

De armbandjes bestaan uit een nylon koordje met acryl kralen. De goud kleurige kralen zijn van een beschermende lak voorzien. Hierdoor kan deze kraal ook in aanraking komen met water geeft de leverancier aan.

Het advies van Nova Dali is wel om de armbandjes af te doen voor het douchen en zwemmen. Zo blijven de kleuren en het materiaal langer mooi. Pas ook op met het gebruik van zonnebrand, parfum of andere bijtende stoffen zoals muggenspray. Het bande moet niet met deze stoffen in aanraking komen

Nova Dali producten online

De collectie van Nova Dali producten die we hebben​ opgenomen in de selected by Happy Orange collectie kun je bekijken in de ​online winkel omgeving. Zie hieronder een aantal voorbeelden.

Klik op de producten om ook de gerelatereerde producten te bekijken. ​Voor de inspiratie om de armbandjes te combineren.

We zijn gestopt met de eigen verkoop via de online shop. In de webshop zie je nu het aanbod van andere leveranciers. Je kunt dus gewoon je favoriete producten blijven bestellen. Na het klikken op de “Koop Product” word je doorverwezen naar de andere website.

Op de andere website plaats je de bestelling bij de leverancier die het product aanbiedt. Zij​ zullen ook voor de verzending en snelle afhandeling van de bestelling zorgen.

​Bezoek de ​online omgeving voor het volledige overzicht van de Nova Dali producten die we in de selected by Happy Orange collectie hebben.

Nova Dali Give a way bracelets

Super mooi zijn ook de speciale Give a Way armbandjes. Deze bracelets komen in combinatie met een kaart. Op een mooi vormgegeven kaart stat een afbeelding die perfect past bij de tekst op het armbandje.

We hebben in de collectie verschillende mooie exemplaren met veel leuke kleurcombinaties. Het armbandje zit om de kaart, zo geef je een leuke set cadeau. Bekijk de verschillende modellen in de collectie.

like yourlove

i rrrrrrrealy like yourlove

Thank You - Merci

Thank You - Merci

Voor diverse speciale momenten is een passende Give a way braclet. Een armbandje met een pakkende tekst en een bijpassende print. ​

​Niet kunnen vinden?

Ben je op zoek naar een speciaal item van ​Nova Dali, en heb je deze op de website niet kunnen vinden?​ Neem dan even contact op. Dan kunnen we kijken hoe we je verder kunnen helpen.

Of kijk voor meer informatie op de Facebook pagina van de leverancier.

Schrijf je in voor de Happy Orange Nieuwsbrief en ontvan​g nieuws over de ​laatste trends in Design en Trendy Gifts.


​Volg Happy Orange op je favoriete social media:

De informatie over ​​Nova Dali op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.


Happy Orange is geen eigenaar van de beeldmerken en/of logos van de beschreven merken en leveranciers.


(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 13 april 2020 )