Missoni kussens en handdoeken

Missoni

Missoni is een bekend Italiaans design merk. Bekend om zijn mooie en opvallende kleuren. De onderneming is opgericht in 1953 door Ottavio en Rosita Missoni. De eerste collectie werd in Milaan geïntroduceerd. Naast een brede collectie van dames en heren kleding heeft Mission ook een interieur lijn. Binnen deze Missoni Home lijn verschillende items waaronder de Missoni kussens, kleden, banken, poefjes en diverse Missoni handdoeken, badjassen en badlakens.

Diverse items met mooie kleurstellingen en materiaal gebruik. Opvallende items waarbij je al snel aan de kleuren combinaties ziet dat het om een item uit de Missoni collectie gaat.

Missoni overview

Brede collectie Missoni

Missoni heeft een brede collectie bij de woonaccessoires. Naast de grote items als banken en stoelen kun je ook kiezen uit verschillende kussens en kleinere poefjes. Allemaal met de unieke Missoni look. Veel kleuren gecombineerd met hoogwaardige materialen.

Ook heeft het een breed assortiment aan tafel accessoires. Van placemats tot en met de zogenoemde tafel runners. Hiermee breng je extra veel kleur op tafel. Zo kun je de tafel extra mooi aankleden en laat je het mooie servies nog beter uitkomen.

Missoni kussens

Zeer gewild zijn de kussens van Missoni kussens. Deze zijn leverbaar in verschillende maten en uitvoeringen. Je kunt kiezen voor een vierkant kussen, rechthoekige kussens of juist een rol kussen. Sommige Missoni kussens kun je ook buiten gebruiken.

Missoni kussens

Bij de kussens geeft Missoni aan dat het om unieke items gaat. Dat het kan voorkomen dat het motief van de kussen iets afwijkt van het getoonde motief op een plaatje.

Op haar website geeft Missoni aan met welke items uit de Missoni je een gekozen kussen mooi kan combineren. Dit op basis van bijpassende kleuren, designs of materiaal gebruik.

​Kussens voor buiten

Hieronder enkele voorbeelden van Missoni kussens die geschikt zijn voor buiten. Dit zijn slechts enkele items uit de brede collectie. Je ziet dat er mooie kleur designs zijn waarmee je een iets wat saaie loungebank mooi kan opvrolijken.

Missoni Cushion Yumbel

Cushion Yumbel

Kew Outdoor

Kew Outdoor

Cushion Yacuiba

Cushion Yacuiba

Bestsellers onder de Missoni kussens

Op haar site geeft Missoni aan wat de goed lopende items zijn bij de kussens. Welke Cushions veel verkocht worden uit de Missoni Home collectie. Dit zijn niet alleen de standaard vierkante kussens. Bijvoorbeeld ook het rol kussen.

kussen Westminster Cushion Touleau

kussen Westminster Cushion Touleau

Kussen Jarris

Kussen Jarris

Kussen Phrae

Kussen Phrae

Missoni voor in de badkamer

Missoni heeft ook veel verschillende items voor de badkamer of op het toilet. Verschillende maten handdoeken en badlakens. Ook hiervoor zijn hoogwaardige materialen gebruikt en zie je de bekende opvallende kleuren. Naast dit badlinnen kun je bij Missoni ook terecht voor een nieuwe badjes.

Missoni Badjas

In de collectie een aantal mooie en opvallende badjassen. In diverse kleurstellingen en prints leverbaar. Voorzien van een handige capuchon. Gemaakt van bijvoorbeeld van 100% katoenen badstof in lusvorm. Leverbaar in diverse maten van S t/m XL.

​Hieronder enkele voorbeelden uit de brede collectie aan badjassen:

Missoni badjas Giacomo hooded

badjas Giacomo hooded

Missoni badjas Walbert Hooded

badjas Walbert Hooded

Missoni badjas Warner hooded

badjas Warner hooded

Missoni handdoeken

Missoni heeft ook een mooie en brede collectie van handdoeken. Hierbij kun je kiezen uit verschillende maten en kleurstellingen. Deze Missoni handdoeken kun je los kopen maar ook in een set gecombineerd. Hierbij kies je uit verschillende sets. Waaronder tweedelig, driedelig of zelfs tot en met vijf delig.

In de driedelige set heb je ijvoorbeeld drie verschillende maten handdoeken. Waaronder een handdoek en een badlaken. Deze items zijn allemaal van met dezelfde print en kleurstellingen.

Enkele van driedelige sets aan Missoni handdoeken zijn alleen online verkrijgbaar. Kijk daarvoor op de site van de leverancier.

Vijf delige handdoek set

Hieronder enkele voorbeelden van de Missoni handdoek sets die uit vijf delen bestaat:

Missoni handdoekset Rex

Missoni handdoeken Rex

Missoni handdoekset Tolomeo

handdoekset Tolomeo

Missoni handdoekset Warner

handdoekset Warner

​Niet kunnen vinden?

Ben je op zoek naar een speciaal item van ​Missoni, en heb je deze op de website niet kunnen vinden? ​Neem dan even contact op. Dan kunnen we kijken hoe we je verder kunnen helpen.

​Volg Happy Orange op je favoriete social media:

Schrijf je in voor de Happy Orange Nieuwsbrief en ontvan​g nieuws over de ​laatste trends in Design en Trendy Gifts.


​Zie meer voorbeelden van de Missoni Home collectie op de Facebook pagina van Missoni.

De informatie over ​Missoni / Missoni kussens ​op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.


Happy Orange is geen eigenaar van de beeldmerken en/of logos van de beschreven merken en leveranciers.


(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 16 mei 2020 )