ME&MATS geniet van het moment

ME&MATS logo

ME&MATS heeft als doelstelling om de wereld te voorzien van “Happy thoughts” en “Good Vibes”. Je moet genieten van het leven. Vele kleine dingen kunnen aan jouw geluk bijdragen.

De onderneming is ontstaan na het verlies van een te vroeg geboren baby. Na het overlijden van Mats realiseerde Astrid dat de korte periode met haar zoon misschien welke de gelukkigste tijd was.

​Met deze gedachte is het merk ME&MATS ontstaan. Een onderneming die ervoor wil zorgen dat je stilstaat bij de kleine momenten. Dat je geïnspireerd bent in het leven.

Motto van ME&MATS

ME&MATS is er om elkaar te helpen. Hierbij wil de organisatie graag gebruik maken van vaardigheden van getalenteerde mensen met een fysieke of mentale achterstand. Deze bijzondere mensen zijn de drijvende kracht achter de met de hang vervaardigde producten. ME&MATS is er trots op dat het met recht kan zeggen dat ME en MATS gaat om delen van geluk

De doelstelling van ME enMATS is om de wereld een boodschap mee te geven: geniet van het leven, vind het plezier en geluk in kleine dingen die je op je weg tegenkomt. Dingen die jouw en je geliefden dat speciale gevoel van geluk geven.

ME&MATS zorgt ervoor dat Mats nog steeds een deel van haar leven is, om haar , en jouw, eraan te herinneren dat je niet altijd moet haasten, laat de dagelijkse stress gaan en geniet van het moment. Bekijk ook de ME&MATS Facebook pagina.

ME&MATS collectie

De ME&MATS collectie kenmerkt zich door mooi vormgegeven producten. Hierbij is niet alleen veel aandacht en zorg gegeven aan het product zelf maar ook de aan de verpakking. Hierbij worden mooie kleurcombinaties en hippe prints gecombineerd.

Door het gebruik van verschillende teksten zijn de producten van ME&MATS perfect om als cadeau te geven, of te krijgen!

ME&MATS producten online

De collectie van ME&MATS producten die we hebben kun je bekijken in de ​online winkel. Zie hieronder een aantal voorbeelden.

Bezoek de webshop voor het volledige overzicht van de ME&MATS producten die we in de webshop hebben.

ME en MATS kaarsen

We hebben een brede collectie van ME&MATS kaarsen ingekocht. De missie van ME&MATS is om de meest authentieke kaarsen aan te bieden. Deze kaarsen moeten inspiratie geven of juist het goede gevoel of plezier brengen. Dit allemaal zodat we de dagelijkse stress kunnen laten gaan en we kunnen gaan genieten van de onvergetelijke momenten. Of dit nu je eigen momenten zijn of de momenten die je deelt met familie of vrienden. Vindt het geluk in de kleine dingen!

me&mats kaarsen

ME en MATS handzeep

Want je kunt met een paar bellen al veel geluk en plezier delen. Mooi vormgegeven handzeep flesjes voorzien van een pompje. Met leuke en hippe kleur combinaties in teksten en prints.

ME&MATS Chocolade

Veel mensen kunnen enorm genieten van een goed stuk chocolade. Om de chocolade in de mond te laten smelten en heerlijk bij weg te dromen. De chocolade van ME&MATS is net zoals de ander producten verpakt in mooie prints met pakkende teksten.

Zo kun je op een leuke manier een stukje choco geluk delen. Kies de juiste tekst om de ontvangen aan te moedigen, te bedanken of je liefde te betuigen.

me&mats chocolade

​Niet kunnen vinden?

Ben je op zoek naar een speciaal item van ​ME en MATS, en heb je deze op de website niet kunnen vinden? ​Neem dan even contact op. Dan kunnen we kijken hoe we je verder kunnen helpen.

me&mats producten combi

ME&MATS producten gecombineerd

Schrijf je in voor de Happy Orange Nieuwsbrief en ontvan​g nieuws over de acties.


​Volg Happy Orange op je favoriete social media:

De informatie over ​ME&MATS op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.


Happy Orange is geen eigenaar van de beeldmerken en/of logos van de beschreven merken en leveranciers.


(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 29 juni 2019 )