Me & Marie de mooiste dingen voor thuis

me & marie logo

Me & Marie heeft als motto "The most beautiful things for the place where you feel most at home". Met een brede collectie wil Me & Marie bijdragen aan de warmte en het thuis gevoel. De Nederlandse onderneming is in 2017 opgericht. De collectie meubels en accessoires is met passie samengesteld. Op basis van een selectie van hoogwaardige materialen en verschillende kleuren.

Me & Marie kiest natuurlijke materialen

memarie kom fiore rood zijkant

​In de collectie van Me & Marie zijn de producten samengesteld uit verschillende materialen en kleuren. Ze mixt de verschillende kleuren en combineert verschillende stijlen en materialen. De overtuiging van Marie is dat alles een beetje anders kan zijn. Me & Marie typeert de eigen ontwerpen als hedendaags, warm en huiselijk. Scandinavisch stoer, maar ook weer vrouwelijk , trendy, warm en huiselijk met soms romantische elementen.

​Bij de producten worden zoveel mogelijk pure en natuurlijk materialen gebruikt. Denk hierbij aan glas, ijzer, keramiek en hout. Voor de vervaardiging van de textielproducten is gekozen voor katoen van hoge kwaliteit.

Me & Marie producten online

De collectie van Me & Marie producten die we hebben opgenomen in de selected by Happy Orange collectie kun je bekijken in de​ online winkel omgeving. Zie hieronder een aantal voorbeelden.

Bezoek de webshop voor het volledige overzicht van de Me & Marie producten die we in de ​selected by Happy Orange collectie hebben.

We zijn gestopt met de eigen verkoop via de online shop. In de webshop zie je nu het aanbod van andere leveranciers. Je kunt dus gewoon je favoriete producten blijven bestellen. Na het klikken op de “Koop Product” word je doorverwezen naar de andere website.

Op de andere website plaats je de bestelling bij de leverancier die het product aanbiedt. Zij​ zullen ook voor de verzending en snelle afhandeling van de bestelling zorgen.

Me & Marie bij Happy Orange

Bij Happy Orange ​hadden we een breed assortiment van Me & Marie. ​De collectie was samengesteld uit verschillende kommetjes, mokken en borden​. In verschillende kleuren en maten.

​De kommen en mokken van Me&Marie zijn zeer goed met elkaar te combineren. Door te kiezen voor hetzelfde ontwerp kom of mok in een andere kleur. Of juist door te kiezen voor een mok en kom in een verschillend ontwerp.

​Sale Me & Marie

Je kunt helaas niet meer profiteren van een ​Sale bij Me & Marie producten. ​Zaols aangegeven zijn we gestopt met de eigen verkoop. We hebben geen voorraad meer. ​Deze producten kunnen we niet meer bij bestellen. ​

Continue op zoek

Overal ter wereld waar Marie ook heen gaat, ze is continue op zoek naar nieuwe producten en materialen. Naar de mooiste meubels en accessoires. Alles voor in je huis. Wat ze niet kan vinden waar ze naar op zoek is zal ze het zelf ontwerpen.

me marie red woman

Samen met Me & Marie willen we je producten aanbieden waar je blij van wordt. De collectie wordt continue aangepast. Zodat er steeds weer iets nieuws is dar je in de winkel kan bewonderen. Met een collectie die warmte en gezelligheid uitstraalt. Een collectie die klanten aanspreekt en zich thuis laat voelen.

Gedurende het hele jaar komt Me&Marie met een nieuwe producten. Nieuwe meubels en accessoires. Steeds weer nieuwe Trendy Gifts en cadeautjes om je huis je thuis te maken. “For the place you love the most.”

Niet kunnen vinden?

Ben je op zoek naar een speciaal item van Me&Marie, en heb je deze op de website niet kunnen vinden? ​Neem dan even contact op. Dan kunnen we kijken hoe we je verder kunnen helpen.

Schrijf je in voor de Happy Orange Nieuwsbrief en ontvan​g nieuws over de ​laatste trends in Design en Trendy Gifts.


​Volg Happy Orange op je favoriete social media:

De informatie over ​Me & Marie op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.


Happy Orange is geen eigenaar van de beeldmerken en/of logos van de beschreven merken en leveranciers.


(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 13 april 2020 )