MA Salgueiro vloerkleden en dierenhuiden

ma salgueiro logo

MA Salgueiro is een Portugese onderneming opgericht in 1974. Gevestigd in Espinho begon de organisatie met het leveren van oriëntale vloerkleden. Later is de dienstverlening uitgebreid met moderne en hedendaagse producten. In de brede collectie tref je nu zeer moderne vloerkleden aan in diverse kleurstellingen en uitvoeringen. Ook kun je slagen voor een fraaie deurmat.

Vanaf de oprichting is de organisatie uitgegroeid tot een begrip bij vloerkleden en interieur design. Hierbij heeft het een unieke positie weten te verkrijgen op de nationale en internationale markten.

MA Salgueiro Vloerkleden en dierenhuiden

Op zoek naar een mooi pronkstuk voor op je vloer? Kijk dan zeker naar de collectie vloerkleden en dierenhuiden van MA Salgueiro. Hoogwaardige producten en fraai afgewerkt. De vloerkleden kun je verkrijgen in verschillende modellen. Ronde vloerkleden maar ook de meer traditionele vormen als vierkant en rechthoekige vloerkleden.

damask silk

damask silk

antik medallion turquoise

antik medallion turquoise

Deze vloerkleden zijn leverbaar in verschillende maten en met verschillende designs en kleurstellingen. In de collectie worden ook verschillende materialen gebruikt. Dus altijd is er wel een vloerkleed dat bij jouw interieurwensen past.

Bij Happy Orange ​hadden we altijd verschillende vloerkleden ​op voorraad. ​De verschillende vloerkleden hebben verschillende afmetingen. Zowel in de lengte en breedte maten als de dikte.

We zijn gestopt met de eigen verkoop via de online shop. In de webshop zie je nu het aanbod van andere leveranciers. Je kunt dus gewoon je favoriete producten blijven bestellen. Na het klikken op de “Koop Product” word je doorverwezen naar de andere website.

Op de andere website plaats je de bestelling bij de leverancier die het product aanbiedt. Zij​ zullen ook voor de verzending en snelle afhandeling van de bestelling zorgen.

express reflex flower

express reflex flower

express reflex bloom

express reflex bloom

MA Salgueiro vloerkleden voor buiten en binnen

Voor veel consumenten misschien iets nieuws. Maar veel van deze vloerkleden kun je zowel binnen als buiten gebruiken. Door het gebruik van hoogwaardige materialen zijn de specifieke modellen bestending tegen het UV licht en water.

Hiermee kun je perfect het terras nog beter aankleden. Ideaal om met openslaande tuindeuren het interieur door te trekken naar buiten. En gemakkelijk schoon te maken met de stofzuiger of borstel.

Door deze eigenschappen zijn deze vloerkleden ook perfect te gebruiken in ruimtes als de keuken, in de serre of op je balkon.

MA Salgueiro huiden

De collectie Naast de vloerkleden kun je ook kiezen uit verschillende dierenhuiden. Synthetische huiden of bijvoorbeeld koeienhuid. Deze koeienhuiden worden in verschillende kleuren en designs geleverd. Waarbij bijvoorbeeld verschillende huid onderdelen zijn gecombineerd in één vloerkleed.

Missie en visie

De missie van M.A. Salgueiro is om vloerkleden en interieur design aan te bieden die innovatief zijn en een goede prijs/kwaliteit verhouding hebben. Klanten moeten overtroffen worden in hun verwachtingen en loyaal worden aan de onderneming.

Op de website kun je meer dezen over de visie van de organisatie en haar kernwaarden. Of bekijk de facebook  pagina van MA Salgueiro.

​Niet kunnen vinden?

Ben je op zoek naar een speciaal item van ​MA Salgueiro, en heb je deze op de website niet kunnen vinden? ​Neem dan even contact op. Dan kunnen we kijken hoe we je verder kunnen helpen.

Schrijf je in voor de Happy Orange Nieuwsbrief en ontvan​g nieuws over de ​laatste trends in Design en Trendy Gifts.


​Volg Happy Orange op je favoriete social media:

De informatie over ​​MA Salgueiro op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.


Happy Orange is geen eigenaar van de beeldmerken en/of logos van de beschreven merken en leveranciers.


(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 13 april 2020 )