Light en Living hanglamp in diverse uitvoeringen

Light en Living hanglamp

De Light en Living hanglamp is in verschillende vormen en kleuren leverbaar. Deze hanglampen zijn bijna in iedere ruimte toepasbaar. Of het nu voor boven de eettafel is of juist voor in de hal of slaapkamer. Door gebruik te maken van verschillende materialen is er altijd wel een hanglamp die bij jouw interieur stijl past.

De hanglampen kun je ook goed combineren met de Light en Living plafonnière. Ook deze zijn in verschillende kleuren en afmetingen leverbaar.

Voorbeelden Light en Living hanglamp collectie

Hieronder enkele voorbeelden uit de brede collectie van Light & Living. Deze worden door verschillende leveranciers aangeboden. Bij de lichtspeciaalzaak en bij verschillende internetwinkels. Kijk bij het kiezen van je hanglamp goed naar de fitting en de lamp die erin past.

Hanglamp Rakel

hanglamp rakel

In de serie Rakel hanglampen kun je kiezen uit verschillende modellen. Uit een enkelvoudig model of juist voor een hanglamp met 5 lichtpunten. In deze serie is de lamp uitgevoerd in smoke glas. De fitting heeft een oud brons kleur. Deze kleur past goed bij het glas. De enkelvoudige Rakel lamp is er in verschillende afmetingen. Kijk goed welke afmeting het beste bij jouw situatie past.

Door het gebruik van het smoke glas krijg je mooi sfeerlicht. Hierdoor is de lamp ook zeer geschikt om boven de tafel te hangen. Bij een lange tafel komt dan het model met 5 lichtpunten goed tot zijn recht.

Deze hanglamp kun je mooi combineren met staande lampen uit dezelfde serie.

​Hanglamp Kymori

Hanglamp Kymori

De hanglamp Kymori heeft een antiek bronzen kleur. De lamp is gemaakt van een metaalsoort. Dit model hanglamp is in diverse maten leverbaar. Met een diameter van 34cm, 46cm tot en met 55cm. Hoe groter de diameter des te hoger de lamp. De uitvoerig met een Ø55cm is 34cm hoog.

Bij installatie is deze lamp in hoogte verstelbaar. Op de lamp zit verder geen dimfunctie.

​Niet kunnen vinden?

Ben je op zoek naar een specia​le Light & Living hanglamp , en heb je deze op de website niet kunnen vinden? Neem even contact op. Dan kunnen we kijken hoe we je verder kunnen helpen.

Schrijf je in voor de Happy Orange Nieuwsbrief en ontvan​g nieuws over de ​laatste trends in Design en Trendy Gifts.


De informatie over ​Light en Living hanglamp  op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.


Happy Orange is geen eigenaar van de beeldmerken en/of logos van de beschreven merken en leveranciers.


(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: ​5 mei 2020 )