Light & Living een hip Nederlands merk

light & living logo

Een hip Nederlands merk wat inmiddels al 40 jaar op de markt is. Een bedrijf gestart in Noordwijk en inmiddels prominent vertegenwoordigd in Nederland en in vele landen in- en buiten Europa. Van oorsprong fabrikant van lampenkappen, weten ze als geen ander wat verlichting met een ruimte kan doen. Nog steeds worden er in het atelier in Noordwijk maatwerk kappen en "limited editions" met de hand gemaakt.

​Light & Living collectie

Bij Happy Orange ​hebben wij veel diverse artikelen van dit hippe merk verkocht. Lampen met robuuste houten voet en velvet kap in diverse kleuren en prints. Of een lamp in zwart gespoten metaal met een mooie linnen kap in kleuren van aquablauw tot groen, kerrie tot okergeel, diverse tinten oranje en rood. Ook roze is er diverse tinten zowel in velvet fijn en grof geweven stoffen. 

Van tafellamp tot staande schemerlamp van groot tot klein. Alom een zeer breed assortiment.

​Light&Living producten online

De collectie van ​Light & Living producten die we hebben opgenomen in de selected by Happy Orange collectie kun je bekijken in de ​online winkel omgeving. Zie hieronder een aantal voorbeelden.

Bekijk de producten om ook de gerelateerde producten te zien.

We zijn gestopt met de eigen verkoop via de online shop. In de webshop zie je nu het aanbod van andere leveranciers. Je kunt dus gewoon je favoriete producten blijven bestellen. Na het klikken op de “Koop Product” word je doorverwezen naar de andere website.

Op de andere website plaats je de bestelling bij de leverancier die het product aanbiedt. Zij​ zullen ook voor de verzending en snelle afhandeling van de bestelling zorgen.

Bezoek de ​online winkel omgeving voor het volledige overzicht van de ​Light & Living producten die we in de ​selected by Happy Orange collectie hebben opgenomen. Het aanbod van Lightliving producten is groot.Veel winkels hebben het merk lightliving in het assortiment opgenomen.

​Light & Living bijzettafels en meer

Naast de lampen collectie van Light & living heeft Happy Orange een grote collectie bijzettafels geselecteerd. De bijzettafels zijn er in vele materialen en combinatie van materialen. Metaal in combinatie met hout, zwart metaal gespoten, brons, tin, tin in combinatie met metaal en diverse houten bijzettafels. Van vierkant, zeshoek tot rond en in diverse ​diameters en hoogtes.

​Doordat Light&Living verschillende materialen gebruikt voor haar tafels, kun je deze onderling mooi combineren. Zie hieronder een selectie van (bijzet)tafels. Mogelijk dat je deze direct bij een online winkel kan bestellen.

​Glaswerk, kussens en manden

Naast hippe meubelen en klein meubelen en veel woonaccessoires zoals kussens in diverse stoffen en kleuren waarvan een groot aantal kussens in velvet, linnen en katoen, manden, dienbladen en trays glaswerk en vazen voeren wij ook de windlichten in diverse afmetingen en kleuren en modellen.

Van recyceld glas tot mondgeblazen in helder en mat. In vele kleuren van brons, rood, diep blauw, groenen oker​geel. Dit glaswerk was zeer populair in de winkel van Happy Orange. 

Ook de Light ​en Living hanglamp is erg populair. Deze zijn er in verschillende uitvoeringen en goed te combineren met de tafels van de leverancier.

Light&Living maatschappelijk betrokken

hart voor haiti

Light & Living weet dat het verantwoordelijkheid draagt voor meer dan alleen de eigen organisatie. Het uitgangspunt van deze onderneming is de wereld en hun klanten, leveranciers en collega’s met respect te behandelen.

Dit streven krijgt concreet vorm in onze betrokkenheid bij Stichting Hart voor Haïti. Deze stichting maakt de activiteiten in kinderdorp 'Bon Repos' in de hoofdstad van Haïti mogelijk. In dit dorp vinden 150 (wees)kinderen een thuis en gaan meer dan 500 kinderen naar school.

Light&Living zet middelen en personeel in om het werk van deze stichting in Nederland en op Haïti mogelijk te maken.

Schrijf je in voor de Happy Orange Nieuwsbrief en ontvan​g nieuws over de ​laatste trends in Design en Trendy Gifts.


​Volg Happy Orange op je favoriete social media:

​De informatie over ​Light & Living op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.


Happy Orange is geen eigenaar van de beeldmerken en/of logos van de beschreven merken en leveranciers. 


(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: ​5 mei 2020 )