Light & Living een hip Nederlands merk

light & living logo

Een hip Nederlands merk wat inmiddels al 40 jaar op de markt is. Een bedrijf gestart in Noordwijk en inmiddels prominent vertegenwoordigd in Nederland en in vele landen in- en buiten Europa. Van oorsprong fabrikant van lampenkappen, weten ze als geen ander wat verlichting met een ruimte kan doen. Nog steeds worden er in het atelier in Noordwijk maatwerk kappen en "limited editions" met de hand gemaakt.

​Light & Living collectie

Bij Happy Orange verkopen wij veel diverse artikelen van dit hippe merk. Lampen met robuuste houten voet en velvet kap in diverse kleuren en prints. Of een lamp in zwart gespoten metaal met een mooie linnen kap in kleuren van aquablauw tot groen, kerrie tot okergeel, diverse tinten oranje en rood. Ook roze is er diverse tinten zowel in velvet fijn en grof geweven stoffen. 

Van tafellamp tot staande schemerlamp van groot tot klein. Alom een zeer breed assortiment.

​Light&Living producten online

De collectie van ​Light & Living producten die we hebben kun je bekijken in de ​online winkel. Zie hieronder een aantal voorbeelden.

Bezoek de webshop voor het volledige overzicht van de ​Light & Living producten die we in de webshop hebben.

​Light & Living bijzettafels en meer

Naast de lampen collectie van Light & living heeft Happy Orange een grote collectie bijzettafels. De bijzet tafels zijn er in vele materialen en combinatie van materialen. Metaal in combinatie met hout, zwart metaal gespoten, brons, tin, tin in combinatie met metaal en diverse houten bijzettafels. Van vierkant, zeshoek tot rond en in diverse ​diameters en hoogtes.

Mocht je product er niet bij zitten, dan besteld Happy Orange dit product voor jou. De collectie aan klein meubelen is ongekend groot en alles kunnen wij bestellen en kun je het product binnen enkele dagen thuis bezorgd ontvangen, niets is ons teveel.

​Glaswerk, kussens en manden

Naast hippe meubelen en klein meubelen en veel woonaccessoires zoals kussens in diverse stoffen en kleuren waarvan een groot aantal kussens in velvet, linnen en katoen, manden, dienbladen en trays glaswerk en vazen voeren wij ook de windlichten in diverse afmetingen en kleuren en modellen.

Van recyceld glas tot mondgeblazen in helder en mat. In vele kleuren van brons, rood, diep blauw, groenen oker​geel.

Light&Living maatschappelijk betrokken

hart voor haiti

Light & Living weet dat het verantwoordelijkheid draagt voor meer dan alleen de eigen organisatie. Het uitgangspunt van deze onderneming is de wereld en hun klanten, leveranciers en collega’s met respect te behandelen.

Dit streven krijgt concreet vorm in onze betrokkenheid bij Stichting Hart voor Haïti. Deze stichting maakt de activiteiten in kinderdorp 'Bon Repos' in de hoofdstad van Haïti mogelijk. In dit dorp vinden 150 (wees)kinderen een thuis en gaan meer dan 500 kinderen naar school.

Light&Living zet middelen en personeel in om het werk van deze stichting in Nederland en op Haïti mogelijk te maken.

De informatie over ​Light & Living op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Schrijf je in voor de Happy Orange Nieuwsbrief en ontvan​g nieuws over de acties.


​Volg Happy Orange op je favoriete social media:

​De informatie over ​Light & Living op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.


Happy Orange is geen eigenaar van de beeldmerken en/of logos van de beschreven merken en leveranciers.


(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 29 juni 2019 )