Lazare Home paris

Lazare Home Paris logo

​Lazare Home Paris heeft een prachtige collectie van kleurrijke stoelen, krukjes en poefjes. Unieke items om je woning extra kleur te geven. Vele verschillende items met hoogwaardige materialen. En dit allemaal tegen mooie scherpe prijzen.

​Zoals de naam al doet vermoeden is het een Frans merk.

​​Poefjes in diverse kleuren

Voorbeelden Lazare Home poefjes

​Uit de Lazare Home collectie hebben we een aantal poefjes ​geselecteerd voor de collectoe. Mooi van formaat en door het gewicht erg handig in het gebruik.Diameter van 39 centimeter en een hoogte van 40 centimeter.

Lekker makkelijk om even bij te schuiven. Ideaal om op te zitten. Maar ook te gebruiken als bijzettafeltje.

De poefjes ​zijn er in diverse prints. Zo kun je het interieur snel van wat extra kleur voorzien.

​Lazare Home producten online

De collectie van ​Lazare Home producten die we in de selected by Happy Orange collectie hebben opgenomen kun je bekijken​ in de online winkel omgeving. Zie hieronder een aantal voorbeelden. ​

Bekijk de producten om ook de gerelateerde producten te zien.

Bezoek de ​winkel omgeving voor het volledige overzicht van de Lazare producten die we in de selected by Happy Orange collectie hebben.

We zijn gestopt met de eigen verkoop via de online shop. In de webshop zie je nu het aanbod van andere leveranciers. Je kunt dus gewoon je favoriete producten blijven bestellen. Na het klikken op de “Koop Product” word je doorverwezen naar de andere website.

Op de andere website plaats je de bestelling bij de leverancier die het product aanbiedt. Zij​ zullen ook voor de verzending en snelle afhandeling van de bestelling zorgen.

Schrijf je in voor de Happy Orange Nieuwsbrief en ontvan​g nieuws over de ​laatste trends in Design en Trendy Gifts.


​Volg Happy Orange op je favoriete social media:

​Meer over Lazare home ook op hun facebook pagina.

De informatie over ​​Lazare Home paris op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.


Happy Orange is geen eigenaar van de beeldmerken en/of logos van de beschreven merken en leveranciers.


(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: ​13 april 2020 )